Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.580
- 109.406
- 4.878
ne formayi cikarip istanbul gecelerine mi kosmusnegatif basmayayım diyorum ama ilk önce golü kaçırmış D:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne formayi cikarip istanbul gecelerine mi kosmusnegatif basmayayım diyorum ama ilk önce golü kaçırmış D:
boş kaleye topu yuvarlamakta gol abi önemli olan zıpkın gibi tekte halletmesi linç yiyecek olsam da bu golü beğenmedimOzaman sayılmıyor mu
dil bilse harry kane lenne formayi cikarip istanbul gecelerine mi kosmus
burası galatasaray futbol takımı smordum psikiyatri merkezi değil kafasını toparlasın atsın golünü diagne denen adamın çok psikolojisi düzgün sankibu adamin psikolojisini bozanlar kendini acik etmeli
dil bilse harry kane len![]()
romatik tw tayfa ahhh ahh
İlginçboş kaleye topu yuvarlamakta gol abi önemli olan zıpkın gibi tekte halletmesi linç yiyecek olsam da bu golü beğenmedim![]()
Yandan bağıra çağıra küfür yemiyor hocasından en azından Diagneburası galatasaray futbol takımı smordum psikiyatri merkezi değil kafasını toparlasın atsın golünü diagne denen adamın çok psikolojisi düzgün sanki
ya yese de çok umrunda olur mu adam 1 temmuzda kiralık sözleşmem bitiyor diye haziranın son günlerini 5. 6. karıyı arayan adam maminin tek şanssızlığı 50 binlik atmosferi görememiş olmasıYandan bağıra çağıra küfür yemiyor hocasından en azından Diagne
5.6 kariyi mi ariyormus 4 tane karı mi yapmisya yese de çok umrunda olur mu adam 1 temmuzda kiralık sözleşmem bitiyor diye haziranın son günlerini 5. 6. karıyı arayan adam maminin tek şanssızlığı 50 binlik atmosferi görememiş olması
dünyadan haberin yok5.6 kariyi mi ariyormus 4 tane karı mi yapmis
Aşırı dolu çocuk, umarım bu gol biraz daha rathatlatmıştır onu. Çok sevindim.
90. Dk da beraberlik golü. Normal bene bu gol sevinci.mustafa'nin morali nasil bozulduysa su basit golden sonra formayi cikarmis. bu adamin psikolojisini bozanlar kendini acik etmeli.