# Mostafa Mohamed

Kimya uyuşmadı takımla. Mısır ligine benzemiyor burası maalesef. Olumlu bir tek hareketi yok bu sezon.

Oyuna girdikten sonra Trabzon'un yari sahasinda paslasan 5-6 Trabzonlu oyuncuya tek basina pres yapip durdu.

Aslen cok manasizdi ama muhtemelen kendini kanitlamak istediginden kaynakliydi bu eforu. Burak da yapardi bunu isler iyi gitmediginde.

Cocuk formsuz evet, cok büyük eksikleri de var evet. Ama Allah askina oyuna girdiginde kimler var sahada yav böyle mi kazancaksin bu cocugu, hocanin yaptigi gercekten sacmalik.

Dil baya baya önemli bir sorun bu arada yav
Adam mimiklerle iletişim kurmaya çalışırken ben bir tuhaf oluyorum kim bilir kendi ne hissediyordur

Hugo tarafından kesilen topta oyun vizyonu olsa sola döner bomboş iki adama atardı topu, sağa dönüp önünü dönemedi bile.

Fiziksel durum bir yana, oyun görüşü ve pas yönü geldiğinden beri kötü, bunu geliştirmesi şart.
O pozisyonda çok kötü tercih yaptı gerçekten. Soluna doğru çok rahat dönebilirdi.

Şu anki haliyle 1. opsiyon olması mümkün değil. Halil çok önünde Mustafa'nın.

1631522099819.webp

1631522120461.webp

1631522142035.webp

Hikaye anlatmayın.

Kimse kimsenin önüne gecmesi gerekmiyor. Beraber oynayip birbirine tamamlarlar ama o süreyi hoca vermiyor maalesef.

Avrupaya gitmek istiyor ve bu dili sebebiyle sadece Fransa olabilecegini biliyor. Gozu Fransada. Avrupaya kapi olarak bizi gordu ve kulturel bakimindan kendine yakiniz haliyle, ama sonuc olarak en kisa zamanda Fransaya topuk yapmak isteyecektir.

Degerli bir oyuncu, ama bize aidiyet falan hissedeceğini zannetmiyorum. Gidisine hazırlıkli olmak gerek. Ama gonul ister ki daha birkac sezon formamızı giyisin ve guzel bir ayrılık olsun. Fatih hoca altında kaybolup gittiğini hissederse iki tarafada yazık olur

Halil ile beraber oynasalar nasıl olur diye düşünüyorum. Ona da kanatları uydurmak zor. Formsuzluktan ziyade oyun tarzıyla alakalı problemler var bence. Topsuz oyununu geliştirmeli.

Geri
Üst Alt