# Mostafa Mohamed

İşte o konuda Berkan 'a mücadele gücü haricinde çok güvenmiyorum, mesela Fernando fizik olarak en kötü döneminde bile olsa orta sahada çok geniş bir alanı tek başına kontrol ediyordu öyle 1 metre kare içinde dursa bile güven veriyordu

Deneyebiliriz, en azından gol problemini gidermek için yaptık deriz
bizim en büyük sorunumuz iyi bir önliberomuz olmaması.. ama iç saha maçlarında enazındanbunu deneyebiliriz.. şuanki durumda ne savunma yapabiliyoruz ne hücüm.. en azından hücumu iyi olan bir takım haline gelebiliriz..ama hocanın takıntıları buna izin verir mi bilmem..mohammed halil morutan cicaldu kerem barış bunlar pas oyunu değil hızlı oyuna yatkın oyuncular..

bizim en büyük sorunumuz iyi bir önliberomuz olmaması.. ama iç saha maçlarında enazındanbunu deneyebiliriz.. şuanki durumda ne savunma yapabiliyoruz ne hücüm.. en azından hücumu iyi olan bir takım haline gelebiliriz..ama hocanın takıntıları buna izin verir mi bilmem..mohammed halil morutan cicaldu kerem barış bunlar pas oyunu değil hızlı oyuna yatkın oyuncular..
Bugün maç sonu açıklamları acayip canımı sıktı, sahadaki futboldan ve oyuncu grubundan öyle bir bahsetti ki "müthiş çizdiğimiz setleri oynadılar, 3. bölgede çok iyiydiler, oyunu rakip ceza sahasına yıktık, yok 2-0 yapma fırstını kaçırdık" vs. vs. korkarım ki bundan sonra Babel 'i iyileşirse Arda 'yı filan bol bol ilk 11 'de izletecek bize Fatih Terim

evet hocanın açıklamaları iç karartıcı.. yanlışların farkında değil ve iyi yolda olduğunu düşünüyor babel ve fegulinin aynı anda saha da olması bariz bir hatadır.. bunlardan en fazla bir tanesi sahada olur oda ikinci yarıda oyuna girmek şartıyla..bana kalsa hiç oynatmam ama hoca hala bunlarla maçabaşlıyor..üstelikte ikisideaynı anda başlıyor.. bir de arda gelirse işler daha da karışacak.

Bugün maç sonu açıklamları acayip canımı sıktı, sahadaki futboldan ve oyuncu grubundan öyle bir bahsetti ki "müthiş çizdiğimiz setleri oynadılar, 3. bölgede çok iyiydiler, oyunu rakip ceza sahasına yıktık, yok 2-0 yapma fırstını kaçırdık" vs. vs. korkarım ki bundan sonra Babel 'i iyileşirse Arda 'yı filan bol bol ilk 11 'de izletecek bize Fatih Terim

evet hocanın açıklamaları iç karartıcı.. yanlışların farkında değil ve iyi yolda olduğunu düşünüyor babel ve fegulinin aynı anda saha da olması bariz bir hatadır.. bunlardan en fazla bir tanesi sahada olur oda ikinci yarıda oyuna girmek şartıyla..bana kalsa hiç oynatmam ama hoca hala bunlarla maçabaşlıyor..üstelikte ikisideaynı anda başlıyor.. bir de arda gelirse işler daha da karışacak.

288A744B-E4C8-461B-A9A6-61CA0064E5D4.webp

Attigi goller kesinlikle moral olmustur

Oynadikca Kendine gelecek

Sanki kalemizde Ederson, orta alanda Pjanic ne bileyim sanki ileride Tadic filan var da tutturmuş bir pas oyunu diye şimdi de 2 maçtır çizdiğimiz setler, çizdiğimiz setler

Babel 'le Feghouli 'yle oynayacaksak o setleri daha başlamadan bitmişiz biz, ligin en kötü takımına karşı devreyi 2-1 geride kapattık hiç bunu söylemiyor hoca çizdiğimiz setleri müthiş oynadılar diyor ama

Sanki kalemizde Ederson, orta alanda Pjanic ne bileyim sanki ileride Tadic filan var da tutturmuş bir pas oyunu diye şimdi de 2 maçtır çizdiğimiz setler, çizdiğimiz setler

Babel 'le Feghouli 'yle oynayacaksak o setleri daha başlamadan bitmişiz biz, ligin en kötü takımına karşı devreyi 2-1 geride kapattık hiç bunu söylemiyor hoca çizdiğimiz setleri müthiş oynadılar diyor ama
hocanın hayal dünyası gerçeklerden kopmuş gibi.. ortalama bir teknik direktör getir bundançok daha iyi futbol oynatır.. hoca ben büyük hocayım kimsenin yapamadığını yapacam der gibi bir hayale kapılmış gidiyor.. halbuki bize basit ve gerçekçi düşünen bir hoca daha faydalı olur..

Pozisyona girdiginde atiyor Adam .bugun 3 pozisyon buldu 2 sini iceri gomdu.

Bu Arada Halil ile ne zaman beraber oynasalar etkili oluyorlar .

Ilk defa bu kadar istekliydi uzun zaman sonra

Hala diyorum oyun ici katkisi karar alma mekanizmasi hala yeterli seviyede degil fakat -Halil-Momo-Morutan ileri uclusu bizim icin daha hayirli olacaktir hamle oyuncusu olarak kerem ve cagneyi kullanarak cesitliligi arttirabiliriz boylece

Dil bilmiyor deniyor da bugün hakemle uzun uzun muhabbet ettiler bir ara. Ne konuştular merak ettim. G..bıyık arapça mı biliyor acaba :)

maçın sonlarında bile hala şu fizik kondüsyona güce sahip adamdan istediğimiz verimi alamıyoruz ya yazıklar olsun
herif solla atıyor sağla atıyor kafayla atıyor herife yapman gereken tek şey sağdan soldan top getirmek
ama ne pva ne yedlin ne feghouili ne babel orta bile yapmasını bilmiyor koca takımda tek orta yapabilen adam ömer bayram

Geri
Üst Alt