# Mostafa Mohamed

Ben 37 yaşında Gomis’tense bu adamın 11 başlaması taraftarıyım. Terim’in özel bir derdi vardı adam ile ya 45’de oyundan çıkarıyordu ya gole ihtiyacımız varken 88’de oyuna alıyordu. 2 sezondur bunu yaptı. Bugün gördük ki Gomis bu yaşında ve bu kanat oyuncularıyla maça başlaması problem. Mohamed Israrla ilk 11 başlatılmalı yoksa gerçekten küme düşeceğiz. Ha 60-70’e geldiğimizde gole ihtiyacımız olur 2. Santrafor ya da Mostafa yerine girer Gomis

Morutan M.o ve Keremin bireysel yetenekleri ile attigi goller olmasaydi Antalya ile ayni puanda olabilirdik.

Keremin , Mohammedin , Morutan'ın bireysel becerisi ile attığının , 3-5 katı ezdiği kaçırdığı , hiç ettiği pozisyon vardır.

Biz bunu bilerek başladık bu sezona zaten , sorunumuz elimizdekinden maksimum verimi alamamamız.

Artık buna sebep olan nedir , orası ayrı.

Varsayim varsayimdir olmaz diye bisey yok.olmayan seyi var sayamazsin.Ama olan seyi yok sayabilirsin.
AB6CD7E7-CC09-4906-A5E5-14F7D4328666.webp

Benim fikrim genç oyuncular ile maça başlamak rakip yorulduğunda ihtiyaç durumunda yaşlı oyunculardan yararlanmak gerekiyor.

Gomis daha verimli oynadı aldığı süre karsilastirilinca. Kaçırdığı gollere değil girdiği pozisyon ve oyunu yıkma olarak bakın olaya.

Rakibi sırtına almada üstüne yoktur ligde.

GscimbomMobile

Gomis daha verimli oynadı aldığı süre karsilastirilinca. Kaçırdığı gollere değil girdiği pozisyon ve oyunu yıkma olarak bakın olaya.

Rakibi sırtına almada üstüne yoktur ligde.

GscimbomMobile
Denizli macindada M.o oyle oynamisti yerden yere vuruldu 2 topu direkten dondu ama herkes sovdu

golü atıp puanı kurtardı ama oyundaki etkinliğini zayıf buldum

gomis daha fazla tedirginlik yaratıyor rakip üzerinde

mostafa ne yapacağını pek bilmiyor. yine bir pozisyonda pas vermek yerine kaleye kilitlendi
bence romantikliği kenara bırakalım gomis in toparlanması için 3-4 maçı var önünde ve artık harbiden 37 yaşında olduğunu hissettirdi bugün bize sene sonunda da yollar ayrılmali.

Gomis iyi bir yedek olarak kalmalı. Daha fazlasını beklemeye gerek yok. Çok iyi oynayıp günü kurtarsa bile bunun bir geri dönüşü olmayacak. Morutan için de aynısını söyledim, Galatasaray'ın geleceği Mohammed ve Morutan gibi oyuncular. Artık kaybedeceğimiz hiç bir şey kalmadı. Bu adamların kalıcı performansını , özgüvenlerini kazanmalarını sağlamak şu an 14. olmayıp 9. olmaktan falan çok daha değerli.

Gomis iyi bir yedek olarak kalmalı. Daha fazlasını beklemeye gerek yok. Çok iyi oynayıp günü kurtarsa bile bunun bir geri dönüşü olmayacak. Morutan için de aynısını söyledim, Galatasaray'ın geleceği Mohammed ve Morutan gibi oyuncular. Artık kaybedeceğimiz hiç bir şey kalmadı. Bu adamların kalıcı performansını , özgüvenlerini kazanmalarını sağlamak şu an 14. olmayıp 9. olmaktan falan çok daha değerli.
Katılıyorum artı sıralamada yükseltecek oyuncular

Geri
Üst Alt