# Mostafa Mohamed

Göndermek icin acele edildi. Iyi para alsan gönder lakin üç kuruşa gönderiyorsun ve zorunlu opsiyonu bile yoktu. Artik opsiyonu psiyonu kullanır alırlar o ayrı konu. Aynı hata boeyde de yapılıyordu. Okan bey topçudan anlamıyor mu acaba diye düşünmeye başladım.

Göndermek icin acele edildi. Iyi para alsan gönder lakin üç kuruşa gönderiyorsun ve zorunlu opsiyonu bile yoktu. Artik opsiyonu psiyonu kullanır alırlar o ayrı konu. Aynı hata boeyde de yapılıyordu. Okan bey topçudan anlamıyor mu acaba diye düşünmeye başladım.
Tam bir trollsun Murat :d

Tam bir trollsun Murat :d
Ayakta duramayan sefere 2.5 vererek mohamedden gelecek bonservisin yarısını çöpe artik bile. Transfer döneminde çok fazla saçmalık yapıldı lakin konusulmuyor. Üc kurusa Morutani italya 8. ligine, cikaldoyu arabistana gönderdik.

Ayakta duramayan sefere 2.5 vererek mohamedden gelecek bonservisin yarısını çöpe artik bile. Transfer döneminde çok fazla saçmalık yapıldı lakin konusulmuyor. Üc kurusa Morutani italya 8. ligine, cikaldoyu arabistana gönderdik.
Biz bunlari derken okan curukleri yolladi felan diyordun?

Boşversenize. Adam resmen gitmek için firsat kolladı. Ille de fransa diyip diyip durdu. Bırakın ne yaparsa yapsın. Para kazandırsın yeter.

jesus'un elinde olsa düşünemiyorum

Turk liginde muslumanlar arasinda biraz naif kaliyordu. Fransa liginde herkese ebu cehil muamelesi çekiyor aslanim

Düşük opsiyon koyulması dışında yapılan bir yanlış yok.

Nantes'ın ödediği bonservislere baktım da opsiyonu kullanacaklarını sanmıyorum

Geri
Üst Alt