Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.677
- 6.436
- 633
İdman eksikliği, kondisyon cart curt gerek yok, ikinci yarı alınsın 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belli olmaz o görmek lazım. Fizik patladı 60dan sirna da maç eksikliğine normal. O dk ya kadar hem rakibe pres yaptı hem top saklayıp dağıttı. Biraz becerikli vuruş yapsa golü de vardı.Bende begendim ama bu macta o mactaki gibi rahat edemez Halil
size katiliyorum Daniël bey ama hocamiz Babeli oynatacak haberleri var.Belli olmaz o görmek lazım. Fizik patladı 60dan sirna da maç eksikliğine normal. O dk ya kadar hem rakibe pres yaptı hem top saklayıp dağıttı. Biraz becerikli vuruş yapsa golü de vardı.
Mac başında bocaladi olmayacak dedim ama kötü başladığı maçı müthiş bitirdi bence
GSC Mobile App
Gustavo 7 gün sonra oynamistiKarantina süresi(10 gün)cumartesi bitiyor, Antalya maçında kadroda olur.
Artarda bir kac test'in negativ cikartmasi kerekmiyor mü?test negatif olunca karantina gunu munu diye birsey kalmiyor , o karantina gunu yurt disindan filan geldiginde idi.
feguli kesilebilir. forvet baslatacağını sanmamsize katiliyorum Daniël bey ama hocamiz Babeli oynatacak haberleri var.
2 ya da 3 test üst üste negatif olmalı senin dediğin için.test negatif olunca karantina gunu munu diye birsey kalmiyor , o karantina gunu yurt disindan filan geldiginde idi.
O da tam 10 günde oynatıldı.Federasyon talimatnamesi 10 gün.Gustovo normalde en az bir maç kaçırması gerekti ancak virüslü adamı hasta hasta oynattiklari ortaya çıktı maç akşamı rahatsizlaninca.E test sonucu nasıl negatif çıkıyor dersen, bütün kulüpler özel anlaşmalı hastanelerden istediği sonucu alıyor.Federasyon uyuyor ya da göz yumuyor.En basit örneği Antalyaspor vakası idi,Devlet Hastanesi'ne hepsi virüslü çıktı; acilen özel hastanede sadece iki vaka çıktı diye üstü kapatıldı.Gustavo 7 gün sonra oynamisti
7 gun pozitif sonrasi negatif cikti salt kalmadi da. Gustavo oynamisti, belki bizimkilerde birsey hallederde oynar diye umut etmistim oda olmicak galiba2 ya da 3 test üst üste negatif olmalı senin dediğin için.
Ayrıca salt karantina süresi de var. 3 gün sona negatif çıkıp oynayamazsın.
Ben olsam da oynatırım ama ne falcao ne Muhammed gecen maç Halil in yaptığı şeyi yapamadı. Sırtı dönük topu alıp arkasındaki adamı calimlayip ileriye süren oyuncuya hasret kalmışız resmen. Tek pasla sağa sola top dağıtan oyuncu da adamdır ama Halil in oyun tarzı bambaşka bise.
Ciddi keyif aldım oynadığı sürede. Nese kim oynarsa oynasin kazanalım da isim önemli dehil
GSC Mobile App