Mostafa Mohamed'in Son Testleri Negatif Çıktı

İdman eksikliği, kondisyon cart curt gerek yok, ikinci yarı alınsın 👍

1 mac kacirdi idmanlari da raporlara gore evde yapmistir , sanki fiziki sakatlikmi gecirdi.

Bende begendim ama bu macta o mactaki gibi rahat edemez Halil
Belli olmaz o görmek lazım. Fizik patladı 60dan sirna da maç eksikliğine normal. O dk ya kadar hem rakibe pres yaptı hem top saklayıp dağıttı. Biraz becerikli vuruş yapsa golü de vardı.

Mac başında bocaladi olmayacak dedim ama kötü başladığı maçı müthiş bitirdi bence

GSC Mobile App

Belli olmaz o görmek lazım. Fizik patladı 60dan sirna da maç eksikliğine normal. O dk ya kadar hem rakibe pres yaptı hem top saklayıp dağıttı. Biraz becerikli vuruş yapsa golü de vardı.

Mac başında bocaladi olmayacak dedim ama kötü başladığı maçı müthiş bitirdi bence

GSC Mobile App
size katiliyorum Daniël bey ama hocamiz Babeli oynatacak haberleri var.

Karantina süresi(10 gün)cumartesi bitiyor, Antalya maçında kadroda olur.

Yanlış biliyorsam işin içinde olan sağlıkçı arkadaşlar düzeltsin:
Eğer pozitifsen 1 hafta, temaslıysan 10 gün karantina değil mi?

test negatif olunca karantina gunu munu diye birsey kalmiyor , o karantina gunu yurt disindan filan geldiginde idi.

test negatif olunca karantina gunu munu diye birsey kalmiyor , o karantina gunu yurt disindan filan geldiginde idi.
2 ya da 3 test üst üste negatif olmalı senin dediğin için.

Ayrıca salt karantina süresi de var. 3 gün sona negatif çıkıp oynayamazsın.

Gustavo 7 gün sonra oynamisti
O da tam 10 günde oynatıldı.Federasyon talimatnamesi 10 gün.Gustovo normalde en az bir maç kaçırması gerekti ancak virüslü adamı hasta hasta oynattiklari ortaya çıktı maç akşamı rahatsizlaninca.E test sonucu nasıl negatif çıkıyor dersen, bütün kulüpler özel anlaşmalı hastanelerden istediği sonucu alıyor.Federasyon uyuyor ya da göz yumuyor.En basit örneği Antalyaspor vakası idi,Devlet Hastanesi'ne hepsi virüslü çıktı; acilen özel hastanede sadece iki vaka çıktı diye üstü kapatıldı.

2 ya da 3 test üst üste negatif olmalı senin dediğin için.

Ayrıca salt karantina süresi de var. 3 gün sona negatif çıkıp oynayamazsın.
7 gun pozitif sonrasi negatif cikti salt kalmadi da. Gustavo oynamisti, belki bizimkilerde birsey hallederde oynar diye umut etmistim oda olmicak galiba

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından değiştirilen izolasyon, karantina ve test uygulamaları çerçevesinde, testi pozitif çıkan semptomsuz kişilerin 10. gün yapılacak Kovid-19 PCR testinin negatif olması halinde 11. gün sahaya dönebilmelerine karar verildiği belirtildi.

Açıklamada, 10. gün yapılan testin pozitif olması halinde ise sahaya dönüş için test tarihini izleyen farklı takvim günlerinde peş peşe 2 negatif sonuç alınması durumunda sahaya dönülebilmesine, bu doğrultuda TFF Sağlık Kurulu tarafından güncellenen Pozitif Vaka Senaryosu'nun kabulüne ve uygulanmasına karar verildiği kaydedildi.

Ben olsam da oynatırım ama ne falcao ne Muhammed gecen maç Halil in yaptığı şeyi yapamadı. Sırtı dönük topu alıp arkasındaki adamı calimlayip ileriye süren oyuncuya hasret kalmışız resmen. Tek pasla sağa sola top dağıtan oyuncu da adamdır ama Halil in oyun tarzı bambaşka bise.

Ciddi keyif aldım oynadığı sürede. Nese kim oynarsa oynasin kazanalım da isim önemli dehil

GSC Mobile App

Dogru yorum bu cok net. Skor icin bende Mohamed derim ama oyun tipimize en uygun kosulari, pas istasyonunu ve defans arasi kosulari/paslari Halil yapti. Gol'den ziyade etrafini oynatan tipte bir forvet gorunumu vardi. Bence de Halil ile baslamaliyiz. Kerem ile uyumlari cok iyiydi.

Geri
Üst Alt