Mostafa‘dan Açıklama!

Adam Zamalek beni salmiyor diyor tek. O hem St Etienne hem bizim icin de gecerli olabilir.

Birakin artik su Araplarin pesinden kosmaya gina geldi artik.

2 seçenek var
1-Fransaya gitmek istiyor
2- Bize gelmek istiyor
Klubu belirlenen bonservisi getirmesine rağmen bırakmıyor belli ki.

herif fransaya gitmek istiyor olmadı bize gelmek istiyor bıkmış EGYPTten

Rodop az evvel
Oyuncuyla anlastik kulup sikinti cikariyo demisti

🤬🤬🤬

Kufredecegim tam tersi cikarsa
ewt aynen dedenin lafları

futbolcunun herhangi ben GSye gelmem, gelmek istemiyorum gibi sözü eylemi hiçbir şeyi yok arkadaşlar
futbolcuyla her konuda anlaşılmıştır, taa ki şampiyonluk primine kadar, maç başına kadar, futbolcuda herhangi bir pürüz yok
işte mısır kulübü başkanı zemeleğin başkanı iki de bir sözünden dönüyor
--27.01.2021---

adamı hoca istemiş, görüşmüşsün, anlaşmışsın da muhtemelen kulübüyle.

adam fransayı istiyor.

bizimkilerin beceriksizliği nerede burada?

garip eleştiriler yapmayın yaw.

Eğer böyle bir durum varsa bildiğin beceriksizlik. Gelmek istemeyen adamla ne vakit kaybedip duruyosun kaç haftadır? Git başkasıyla uğraş.

hiçbir oyuncu iki kulübe olası transferi varken o takımlardan birini istemiyorum demez kimse bu kadar aptal değil. gerçekten ilk tercihi st.etienne ise bile şu durumda politik davranmak zorunda niye bizi istemediğini açıklasın

mısırda bunalmış adam medeniyet görmek istiyor aw yobazları salın aslanı

Ben bu arabici istemiyorum milliyetinden dolayı ama bize gelmek istemiyorsa kesin alalım.

Aldığımızda yurtdışı takımlarına gitmek için daha iyi oynar. Garantili. :ka21:

Ulan dedelerimizin mezarını geçtim futbolcunun twitini okuyamıyoruz!
Hayri Cund

Hemen Fransa'ya gitmek istiyora yorulmuş söyledikleri. Yahu adam öyle bir tavır gösterse, yani ille de Fransa'ya gitmek istiyorum dese, bizimkiler 2 ay transfer etmek için uğraşır mıydı? Fatih Hoca adını dile getirir miydi?

Yok abi oyle bir guruh var ki en ufak olumsuzluga tuzlukla kosuyorlar hemen cidden anlamak zor

Galiba başkanı için atılmış bir tweet. Başkanı sözünden dönüyormuş,rodopa göre.

Geri
Üst Alt