Mostafa‘dan Açıklama!

Diagne gitmediyse transferi acilen durdurulmalı. Apo artık kendisini mi satacak yoksa Abd başkanını mı devreye sokacak ne yapacaksa yapsın durdursun bu işi.

Bu herifin ne yapacağı belli değil, kaldı ki açıklama da bizi mi yoksa Fransayı mı kastediyor o bile net belli değil.

Koskoca GSC'de arapça alfabe bilen yok mu çevirsin bize yav. ;D

Fransaya gitmek istiyorum diye nerde diyor mabadinizdan uydurmayin

Vazgeçin be şundan. Bu ne anasını satayım, tüm Mısır bilirkişi kesildi ne çıkacağı belirsiz biri için.

mohammedle çat diye 3+1 uzatıyorlarmış :D:D:D:D

6 sayfa okudum konuyu. Fransa'ya gitmek istiyor anlamını çıkaranların çokluğuna bakılırsa bende problem var.

كل ما يقال عني غير صحيح حتي الان لا اعلم لماذا يقف بعض الاشخاص في طريقي لتحقيق رغبتي خاصآ انني لبيت كل طلبات نادي الزمالك ؟!

Demiş ki kull ma yaqul anni gayr sahih hatta al an (Hakkımda şu ana kadar dedikleri hicbir şey doğru değil) la 'alam limaza ba'z al aşhas yakıf fi tariki( neden bazı kişilerin yolumda durduklarını bilmiyorum) littahkik rağbeti hassan inneni lebbeytu talabat nadi el-zamalek. Soyleyin özellikle benim zamalek'in istediği tüm taleplere isteyerek (olumlu) cevap vermedim mi?)

SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer gerçekten bizi istemiyorsa geldikten sonra pek hayırlı olmaz gibi.
Hatta bu laflarını, art niyetli basın ileride çok pis kullanır.

Belli ki çocuğu birileri ayartmis ve aklına Fransa'yi sokmuşlar.

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

kul hakki yeniyor gibi sanki burada

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

كل ما يقال عني غير صحيح حتي الان لا اعلم لماذا يقف بعض الاشخاص في طريقي لتحقيق رغبتي خاصآ انني لبيت كل طلبات نادي الزمالك ؟!

Demiş ki kull ma yaqul anni gayr sahih hatta al an (Hakkımda şu ana kadar dedikleri hicbir şey doğru değil) la 'alam limaza ba'z al aşhas yakıf fi tariki( neden bazı kişilerin yolumda durduklarını bilmiyorum) littahkik rağbeti hassan inneni lebbeytu talabat nadi el-zamalek. Soyleyin özellikle benim zamalek'in istediği tüm taleplere isteyerek (olumlu) cevap vermedim mi?)

Burada fransaya gideceğim anlamı değil daha çok gitmek istiyorum anlamı çıkar... idareci abilerinden anlayış bekliyorum demiş sanırım

bunun kulüp baya sıkıntılı belli. mısırda hırsız, üçkağıtçı, rüşvetçi çoktur. biz de onlara denk geldik herhalde.

Geri
Üst Alt