- 12 Ocak 2013
- 50.762
- 60.098
- 4.323
Allahümme mâ esbaha bî min nîmetim ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, lâ şerîke leke, fe lekel hamdü ve lekeşşükr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gustavo 6.2 den 4.3 e kadar sürmüs 5 mac kacirmis. Yas felan bakarsan 2-3 hafta benceGustavo ile benzer evet ama muahmmet iyi niyetli çocuk sanmam Gustavo gibi 2 ay falan süreceğini
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neyse ucuz kurtardıkGustavonun olayi baskaydi yaw. Adam oynamak istemedi gibi geldi herkese. Bir de Yas farki önemli bence bu konuda (ki gustavo 4 hafta kacirmis)
Ben ciddi ciddi capraz sandim bacagi öyle tuhaf oldu kineyse ucuz kurtardık
arada içiyorum rahat uyku içinOhh iyi bare
2 bardak kantaron içti mi bide üzerine derin yapraklı çınar yaprağı kaynatcak. 1 haftaya hazır
Astral seyahatamı çıkıyon reisarada içiyorum rahat uyku için
tuhaf rüyalar görüyorum
yok yaw keşkeAstral seyahatamı çıkıyon reis![]()
Gustavo'nun problemi dizdeydi. 1 yıldır diz ödemiyle uğraşıyorum dizdeki ödem çok daha büyük sıkıntı.Gustavo ile benzer evet ama muahmmet iyi niyetli çocuk sanmam Gustavo gibi 2 ay falan süreceğini
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun, biliyorum arkadaşta da var sıkıntılıGustavo'nun problemi dizdeydi. 1 yıldır diz ödemiyle uğraşıyorum dizdeki ödem çok daha büyük sıkıntı.