# Mounir El Hamdaoui

Cevap: #Mounir El Hamdaoui

Ciddi sakatlık riski taşıyan bir oyuncu kariyeri ciddi sakatlıklarla geçmiş bir adam, kesin gelir anlayacagınız :)

arkadaşlar ligtv de yorumlardan biri...

Arkadaslar mounir el hamdoui benim kaldigim sehirde kaliyor ve abisi iyi bir arkadas, o da adnan sezginin evlerine geldigini ve gorsutuklerini soyledi.. ayin 15 inde mactan sonra son gorusme olacak ve buyuk ihtimal anlasilirsa galatsarayda oynuyacak.. Ajax in yeni teknik direktoru ile arasi cok bozuk zaten, ac milan macindada yedek birakmisti ve mounir bir hafta antremana cikmadi hastayim diye.. AZ alkmaardan geldigi paraya yani 5 milyona satmaya hazir ajax.

Ciddi sakatlık riski taşıyan bir oyuncu kariyeri ciddi sakatlıklarla geçmiş bir adam, kesin gelir anlayacagınız :)

Ne zaman ciddi sakatlık geçirdi? Ben kaç yıldır izliyorum, pek sakatlık yaşadığını duymadım.

El Hamdaoui hakkında da bir şeyler söyleyeyim. Bencil bir adam. Çok da gol kaçırır ayrıca. Fizik gücü pek iyi değil. Burada tutmayacak bir transfer gibi gözüküyor. 5 milyon €'ya daha iyilerini alabiliriz.

Ne zaman ciddi sakatlık geçirdi? Ben kaç yıldır izliyorum, pek sakatlık yaşadığını duymadım.

El Hamdaoui hakkında da bir şeyler söyleyeyim. Bencil bir adam. Çok da gol kaçırır ayrıca. Fizik gücü pek iyi değil. Burada tutmayacak bir transfer gibi gözüküyor. 5 milyon €'ya daha iyilerini alabiliriz.

30 Ekim 2008 tarihli Flying Dutchman'da bir yazı var,

Flying Dutchman: MOUNIR EL HAMDAOUI

Marica'ya göre bence daha iyi bir tercih olur. Marica'nın golculugu de zayıftır. Agresif değildir ama takım oyuncusudur. Mounir uç santrfor oynayamaz. Çift forvet oynarsak sorun olmaz.

Birini almaya gerek yok sen çık oyna

Hamdaoui mi iyi oyuncu degil? Turkiyede bana onun uzerine 1 tane forvet ismi soylede bende bileyim oyleyse... Hiz dersen hiz, teknik desen teknik, hava hakimiyeti desen hava hakimiyeti, top saklama desen top saklama... Adamda hersey var... Hollandada yasadigim icin bayagi bi maclarini izledim keratanin... Hem Az de hemde Ajaxda... O yuzden yani bence gelse bizim forvete super olur, Barosu bile yedek kulubesine ceker bu adam... Demedi demeyin :D

Arkadaşlar yorumlara bakıyorum bazı arkadaşların ön yargılari beni hayretler içerisinde kalmama sebebiyet veriyor ... Mounir Hollanda liginde oynayan en iyi golcülerden bir tanesi...Kaldı ki bu ülke Dünyanin en iyi kalecilerinin de yetiştirdigi bir ülke...Su bazılarının begenmedigi leblebi gibi gol atılan! ülke futbolcuları genelde dünyanın en degerli oyuncularıdır. Leblebi gibi gol atılan başka ülkelerde Brezilya ve Portekiz'dir yani sizin mantıgınıza göre bu ülkelerin golcüleride ise yaramaz !!! Mounir icin tek bir şey söyleyebilirim ... olagan dışı goller atmakla meşhurdur. Ama bize gelmesini cok istesemde ... gelmeyecekdir cünkü Ajax'ın onu bırakacagını sanmıyorum. Buarada leblebi gibi gol atılan ülke'de Ajax'in attıgı gol sayisi 37, bunun yaklasık üçte biri yani 11 tanesi Mounir'in ( 3 tane'de asist) atmısdır. Luis Suarez ise 12 maçta 7 gol ve 7 asist ile oynuyor. Yani bu iki isim ligdeki atılan 37 golün 29 unda katkılari var!!!! Leblebi gibi gol atılmayan ülkemizde ise 3. sıradaki (karsılaştırma babında) OT'de 40 gol hanesine yazmış!!!

Öperim de başıma koyarım keşke gelse.

bi kac kere maclarinin özetlerini izledim gol vuruslari cok iyiydi

mounir-el-hamdaoui-luis-suarez-2010-10-19-16-0-55.jpg

Bunun yerine açılış maçında Suarez çubuklu formayla maça çıkıyormuş yönetimin süprizi :D

Forvet transferi şans ve uyum meselesidir.

İbrahimovic Barca'da olmamıştır.

Benzema Madrid'de bir türlü göze girememektedir.

Adebayor Manchester'da Mehmet Battal muamelesi görmektedir.

Umut Bulut Trabzon'da resmen bir silaha dönüşmüştür.

O yüzden gelecek oyuncu hakkında yapılan yorumların biraz havada kaldığını düşünüyorum. Ancak Baros modeli bir forvet başarısını kanıtladığına göre sürekli oyunun içinde, sağa sola koşular yapan, hareketli, hızlı, müdadeleci, yüzü kaleye dönük oynayan bir forvet tercih etmemiz lazım. Bunlardan da dünyada çok olmadığına göre biraz da iyi olsun diye dua etmemiz lazım.

Geri
Üst Alt