Mourinho: "EURO 2024'te olacak oyuncularımız umarım erkenden elenir"

Dakika 1 gol 1 , ilk sözlerinde bu kadar itici olması harika, THY nin de aklına sıçayım, böyle malların peşine gidip reklam çekiyorlar, para veriyorlar.

THY değil sen şanslısın, THY aktif olarak dünyanın en iyi havayollarından, kimine göre 1 numara, sen 1 numarayken 20 sene önceydi,

at bilmem nesi.

Jose Mourinho: Bir takımın 99, diğer takımın 102 puan alması iyi bir şey değil. Umarım lig daha dengeli ve daha çekişmeli olur. Bu farkın kapanması gerekiyor. Bu ligin gelişmesi için bu lazım. 99 puandan daha az alalım ama şampiyon olalım

euro 2024 te hoca olsam sahaya fbli topçu koymam

Mourinho: "İmaj haklarım, benim anlaşmalarım. Fenerbahçe'nin teknik direktörüyüm. Kulübün istediği her şeyin içerisinde yer alırım. Zaten kendi anlaşmalarım var. Kulübün de her türlü işbirliği içerisinde olacağım. Turkish Airlines çok şanslı çünkü reklam anlaşmasını bu imzadan sonra yapmış olsalardı onlara daha pahalıya patlayabilirdi. Artık Jose Mourinho değil, Fenerbahçe'nin teknik direktörüyüm."
THY anlaşmayı iptal etmesin de. Genelde THY Türk takımlarına içeride hiçbir şekilde anlaşma yapmıyor. Çünkü tarafsızlığını kaybetmek istemiyor. Yani burada şanslı olan kendisi. Çünkü anlaşma önceden yapılmış. Şimdi olsa seninle anlaşmazlardı...

Bu sezon Allah bilir neler söyleyecek insanları nasıl birbirine düşürecek düşünemiyorum. Ali Koç vekil atadı sanki.

Vallaha adam gibi hobi bulabilsem ve takımı bu kadar sahiplenmesem tam futbolu bırakma zamanı aslında.

Şimdiden başladı herif rezillige

Milli takım hocası olsam fblileri direk postalarım

Dakika 1 gol 1. Rezil açıklamalar.

Bu arada hoşuma gitmeyen tek şey "Fenerbahçe'de sampiyonluklar yaşamak için geldim" dememesi. Normalde bunu diyen herkes patlıyor çünkü.

Troller gazeteciler boklamışta hepsi sizin basınınız işte ne kadar vahim oldugunu anlayın

İçimde bir his var. İlk yarı sonunu göremez gibi geliyor...

İlginç açıklamalar. Ali'yle yumruk yumruğa girerler sene sonuna gelmeden

takımları iyi. yine dip dibe gideriz bunlarla. çok büyük felaketler olması lazım bir takımın kopması için.
Aklımdan geçen, bu adamın oyuncular ile arasının açılacağı... O yüzden böyle birşey düşünüyorum. Tabi bu hakem ittirmeleri olmaz ise... Yoksa iyi giden takımda sıkıntı pek olmaz...

1717420215492.webp

Geri
Üst Alt