Mourinho Manchester United'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen abi. Kulupler olaya sadece basari diye bakmamali. Evet belki sampiyon yapar ama hic bir zaman Man U geleneklerine uymayacak bir futbol anlayisi ile olur. Hepimizin bildigi Man U hizli , seri paslar ile oynayan , ileride pres yapan bir yapidaydi. Tipki bizim gibi...

Galatasaray dendigi zaman akla gelen ilk futbol anlayisi ileride yipratici pres , topa sahip olan ve paso hucum yapan bir futbol takimi :D

Manchester United içinden de Mourinho'ya soğuk bakanlar var, Bobby Charlton ve Alex Ferguson gibi isimler soğukmuş Mourinho'ya mesela. Mourinho'nun kavgacı kişiliğinin kulübe zarar vereceğini ve gençleri oynatmamasının kulübün 1950'lerden beri gelen akademi geleneğini bozacağını düşünüyorlar. Bence haksız değiller, Manchester United dünyanın en iyi akademilerinden birine sahip ve onyıllardır A takıma oyuncu verme gelenekleri var. Giggs, Beckham, Butt, Scholes, Neville'li takım komple akademiden çıkma, ondan önce 1950'lerde Matt Busby'nin A takıma çıkardığı Busby Babes denen jenerasyon var, bunların 8'i Münich'te uçak kazasında ölmüş. BBC'de bir yazı var bugün, yazı bunlardan bahsederken Mourinho'nun De Bruyne ve Lukaku gibi genç oyuncuları sattırmasından bahsediyor, Manchester United'da genç oyuncularla nasıl çalıştığına da bakıcaklar, kulübün geleneği çünkü.

Oyun tarzı da bu adamın ters, Manchester United hücum futbolu seviyor, bu adam sıkıcı defans oynatıyor.

Son düzenleme:
Yow carltonlan fergusonun istemedigi adami goreve getirerler mi yapmayin gozunuzu seveyim hikaye yazmayin.

Hikaye yazmıyoruz güzel kardeşim, İngiliz medyasında yazanları söylüyoruz yoksa Manchester United kulübünün içinde değiliz. Adamın davranış bozukluğu, futbol tarzı, gençlerle çalışmama gibi huyları Carlton ve Ferguson başta bir sürü adamın kafasındaki şeyler olduğu söyleniyor.

Manchester United birkaç sene önce el değiştirdi, eskiden Ferguson'un iyi zamanlarında özellikle futbol işlerine Alex Ferguson ve Chief executive David Gill bakardı, David Gill Director of Football gibi çalışırdı. Şimdi ikisi de yok, futbol işlerine de Ed Woodward adlı futboldan anlamayan muhasebeci/yatırım uzmanı bakıyor, onun dışında bi director of football olayları da yok. Ondan beridir de böyle kör topal ne yaptığını bilmez şekilde gidiyorlar, Chelsea gibi olmaya başladılar, bu Ed Woodward konusundan taraftarları da çok rahatsız mesela.

Ingiliz medyasini tuvalet kagidi niyetine kullaniyoruz biz rengim bosver onlari. Ferguson manunun derin devletidir ne derse o olur.

Ingiliz medyasini tuvalet kagidi niyetine kullaniyoruz biz rengim bosver onlari. Ferguson manunun derin devletidir ne derse o olur.

Sen Türkiye'den takmayabilirsin de İngilizler takıyor. Türkiye'de nasıl medya ne der diyorsan İngiltere'deki daha bile fazla. Taraftarları ve kulüp de önem veriyor.

İngiliz medyası derken mirror, the sun gibi paçavralardan bahsetmiyorum, Guardian, BBC, yere basın, Sky Sports filan bunu işliyor mesela. Manchester United mesela Londra-Newyork-Singapurda işlem gören bi şirket, sadece basın diil bunların yatırımcıları ve sponsorları da çıkıp bunu bunu istemiyoruz diye konuşuyor bunların. Mesela 1-2 ay önce Adidas çıkıp "Van Gaal'in futbolu bizim istediğimiz futbol diil" demişti, şimdi de şampiyonlar ligine kalamadıkları için United'la anlaşmadaki yıllık ödemeden 30 milyon pound kesiceklermiş. United senede 75 milyon sterlin alıyor Adidas'tan.

Son düzenleme:
bir de orayı batırsın cibiliyetsiz herif..

kalenin önüne otobüs park etme taktiği ile bir yere kadar..

son chelsea sezonunda foyası ayyuka çıkmaya başladı.. bundan sonra düzelmez..

Ya Manchester United çok mutlu da olabilir aslında, ben biraz yanlıyım sevmiyorum bu adamı ben, o yüzden böyle düşünüyorum. Ben yüzde yüz haklıyım diye bişey yok.

Transfer Related@TransferRelated
A removal van company spotted outside Mourinho's home in London.

CjJdyPGWkAAeQbu.jpg

Bu sene olmaz ama seneye şampiyon yapar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt