Mourinho'dan Galatasaray Açıklaması: "Bana verilen bilgiler harikaydı ama şimdi daha iyi anladım"

cok dogru konusmus mourinho hocam

"Maçtan sonra hakemle düşüncelerimi paylaştım. Bir teknik direktör, daha düşük potansiyelde olan bir takımın teknik direktörü her şeyi deneyecektir. Onu suçlayamam, eleştiremem. Sonuç alabilmek için daha farklı şeyler yapabilirler. Defansif oynarlar, zaman geçirirler, sakat numarası yaparlar. Bunu eleştirmem. İnsanlar sonuç alabilmek için maaş alıyor. Daha küçük takımların puan almaları gerekiyor ligde kalabilmek için. Futbol bu. Bunu yadırgamıyorum. Hakemlerin oyunu savunması gerekiyor, sorumlulukları bu. Benim fikrim bu. Zaman geçirmelere ilk 20 dakikada 1-2 sarı kart verirseniz oyun farklılaşır. Sadece Türkiye'de değil, her yerde bu var. Kaleci vakit geçirdiği için 88'de sarı kart görüyor, asla 15-20. dakikada sarı kart vermiyor.

Hakemler 15-20'de sarı kart görseler oyun farklı bir hal alır. Tamamen farklı olur. İnsanlar fikrimi kabul eder mi etmez mi bilmiyorum. 25 yıllık tecrübeme bakarsanız fikrim bu

Çok net Mourinho yu Galatasaray i kötülemek için kullanacaklar.Ancak bu kadar gereksiz islerle uğraşmak sadece fb ye mahsustur.

Aslında bu şoparın karşısında şu an Terim olacaktı, hakkından güzel gelirdi.

Bizimki aa mourinho geldi, türk futbolu için çok büyük bir değer diye diye gezdi yaz boyu. fb maçında da yanaklarını sevdirirler tam olur

okan hocayı kastediyorsan asla böyle bir şey olmadı

hatta dikkat ettim tam tersi sürekli çok da önemli değil dedi ve baya önemsizleştirdi

terim olsaydı arkadaşı olduğu için muhtemelen daha çok överdi sezon başında

Nerde eski Mourinho, bu adam ya erken bunadı ya da doyumsuz bir servet toplama tutkusu var. 6-7 yıldır futbolu bıraktığı kesin ona eminim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaşlandıkca mallaşdı
mallaşdıkca başarısız oldu
başarısız oldukca iyice çapdan düştü
çapdan düşünce fbye geldi
bundan sonrası zaten ele ayağa düşmek

çoğu eski tdnin başına geldi bu

bu konuda en akıllısı ferguson çıktı
bakdı mallaşıyor
hemen kesip attı devamını yaşamamak için

göreceğimiz fenersel taktikler:

- bahsedilen bilgiler bir kağıtta olur basın toplntısında, ali koçun cümleleri not edilmiştir.
- iniglizce yerine full+full portekizceye geçer. (bilmiyorum ne dilde basın toplnatısı yaptı), ultra yanlış çeviriler gelir.
- FT haybeye cezalar aldıysa , bu adamın 2 katını alması lazım, daha ilk maçında ağlak / tahminen küfürlü / agresif bir saha kenarı vardı.

Emeklilikten önce vole vurmak için paraya gelen bir TD.

sonucunda gelecek cümle ananstan : "Düşünebiliyor musunuz Mourinho bile başarılı olamadı - sistem bu çünkü." parayı fazla verince olacak olacak yönetimidir ali koç yönetimi. başarıszlık yüzünden değil , kaybettikleri paralar yüzünden telleri kopuk açıklama yapıyorlar.

Teknik heyet-futbolcuların, GS medyanın ve taraftarın hazır olması gereken şey tam da bu.

Bu Tazminatinyo, her maç öncesi-sonrası bu ve benzeri açıklamalar yapacak.

10 senedir en iyi yaptığı şey ağlamak. Laf atmak. Rakibin sinirleriyle oynamaya çalışmak.

Elinde Madrid varken de biliyordun bizi olm. Ecel terleri döktürüyorduk o zaman da sana. Bu sene ecelin oluruz inşallah da futbolu kökten bırakırsın...

Ne demek istediğini anlamadım, biraz daha açık olursa iyi olur.

Fbyi fizik olarak kötü buldum. Morinyo sonradan saçma sapan oyuncuları alıp puan kaybı yapacaktı nerdeyse. Zaten çok durmaz devre arasını göremeden şutlanıp tazminatını yemeye başlar. Bu sefer ismailde gelse kurtaramaz fiziken geçen yılki gibi olmaları zor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt