moussa dembélé

Kpasaya 4 milyon bayilacagimiza bu herife bayilabilirdik
nazifoglu u gwnt

Brendan Rodgers: "Evet Dembele'yi istiyorlar. İsteyen kulüplerin Sterling'e 60 M € ödendiğini kabul ederek bir teklif yapması lazım."

Nasıl kaçırdık yav bu çocuğu, ulan yönetim.

"

The 19-year-old signed up for a four-year deal at Parkhead and also increased his pay packet from around £6,000 to somewhere close to £20,000 at the stroke of a pen.

Celtic are also believed to have handed the former Fulham striker a £250k signing-on fee to ease his journey north - but most importantly - Dembele will be a shoo-in for a starting place under new Bhoys manager Brendan Rodgers.
"

500 bin fulhama
1 milyon yillik
250 imza parasi

bedavaya yakin

yerine 3.4 bonservis ve 1.8 yillikla derdiyok kazmasi alindi
bu, donk transferi ile birlikte son yillarin en buyuk serefsizligi olarak tarihe gecer

"

The 19-year-old signed up for a four-year deal at Parkhead and also increased his pay packet from around £6,000 to somewhere close to £20,000 at the stroke of a pen.

Celtic are also believed to have handed the former Fulham striker a £250k signing-on fee to ease his journey north - but most importantly - Dembele will be a shoo-in for a starting place under new Bhoys manager Brendan Rodgers.
"

500 bin fulhama
1 milyon yillik
250 imza parasi

bedavaya yakin

yerine 3.4 bonservis ve 1.8 yillikla derdiyok kazmasi alindi
bu, donk transferi ile birlikte son yillarin en buyuk serefsizligi olarak tarihe gecer

neden alsinlar ki bu herifi? komisyon yiyemezlerdi

abv

Bu çocuğu 1.5 ay bekletip veto ettiler. Yerine gidip müzmin sakat Eren'i alarak Kasımpaşa'yı zengin ettiler.

Celtic 40 M € bonservis istiyor, City talip.

Kurtuluş reçetemizdi fakat dursun ile nazifoglu yüzünden kaçırdık.Abv beyinsizler ordusu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ereni bahane etmeyin bu yaşta adamı elinde 35 forvet olsa bile yine alman lazım. Yönetim ağır maldır gelecek senede maiga için ağlarız

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Muhtemelen bize gelmek istemedi. Ki şu anki popüleritesini de Şampiyonlar Ligi'nde kazandı çoğunlukla. Yine de 2m€ falan verip çocuğun aklını çelebilirdik.

Okadar acik birseydiki bu adamin böyle patlama yasiyacagi. Parayla birsekilde ikna ederdin ne oldugu belli olmayan oyunculara 2milyon veriyoruz bunada 2milyon arti imza parasi versen kosa kosa gelirdi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Patlama yaptigindan bile bihaberlerdir.
Kendimiz yazip kendimiz uzuluyoruz.

Her zamanki gibi ancak ardindan aglariz.

Cok merak ediyorum acaba bizim kulübe futboldan ve futbolcudan anlayan insanlar gelecek mi bir gün. En önemlisi de o günü biz görebilecek miyiz?

yavşak herifler. şu adamı almadılar. ne bonservis vardı ne bişey. mal herifler

Gelsin diye kıçımı yırttığımı hatırlıyorum bedava idi..
Ama embesil yönetim gene tınlamadı taraftarı..

Ulan şu oğlanı bedava'ya almadık gittik Eren'e 4 mil verdik ya :mad:

Geri
Üst Alt