moussa dembélé

Bence bu herifi al'a'madik. Calhanoglu gibi bizi biraz kullandi bnc.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

cok vasifli bir adam degil ama erenden bir kac gomlek ustun

ismi birebir ayni bir musa dembele daha var , tottenham da .. ben olsam selcuk yerine onu alirdim

Ikisini de alamayiz zaten , gecmis zaman kipiyle konustum

Dostlar ,alirim degil alirdim dedim .. Zamaninda melo gittiginde bos adamlarla orayi doldurmaya calisacagimiza bu bahsettigim adami alsaydik gayet dogur hamle olurdu , hem de selcuk a katlanmazdik

bugun o dembeleyi de bu basliktaki dembeleyi de alamayiz , bitti gitti .

Gece hafta 24 dakika da hattrick yapmisti. Bu hafta 14 dakika da.

Haftaya rakibe Allah dan sabir diliyorum.

Ne diyelim insan düsündükce deli oluyor sirf bu dembele yüzünden bu capsizlar gitmeli

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ulan şu adamı bedavaya almadık tuttuk Eren+Sightrosson'a toplam 9 milyon para harcadıkya dahada birşey söylemiyorum ben bu yönetime

Aklı olan bizim kapıdan dönen oyuncuları transfer eder zaten
Başarısız olma ihtimali çok düşük.

tapatalk

Gerçekten Scout ekibini tebrik ederim varya internetten televizyondan maç izlemeyle bu kadar adam bulabiliyorlar
Dembele
Konoplyanka-Kalinić
Emre Mor-Kapustka-Wylan Cyprien
Denayer vardı mesela
İlk geldiklerinde Jose-Carole de gayet iyiydi

Ne diyelim helal olsun gerçekten
Başımızda adam akıllı bir yönetim olsa şu scout ekibine+altyapı tesislerine sağlam para gömsek demek ciddi ciddi adamlar bulacaklar

Gerçekten Scout ekibini tebrik ederim varya internetten televizyondan maç izlemeyle bu kadar adam bulabiliyorlar
Dembele
Konoplyanka-Kalinić
Emre Mor-Kapustka-Wylan Cyprien
Denayer vardı mesela
İlk geldiklerinde Jose-Carole de gayet iyiydi

Ne diyelim helal olsun gerçekten
Başımızda adam akıllı bir yönetim olsa şu scout ekibine+altyapı tesislerine sağlam para gömsek demek ciddi ciddi adamlar bulacaklar
Yav yok oyle bisey scout sistemi var uye oluyorsun oradan bir suru istatistik yorum falan var sonra izlemek kaliyor iste

Su cocugu veto eden bunak serefsiz kimse kulupten ihrac etmek gerekir.
Potansiyel 10 mikyon euroyu elimizin tersiyle ittik bir zahmet cebinden karsilasin o parayi

Geri
Üst Alt