Kenan Bozkurt
Sarı Üye
Haha adam ligin en hızlı oyuncuların başında geliyor. Bonservisi elinde. Muhtemelen yıllık ücretide fazla değildir.
Derdiniz ne sizin ya. Bu kadar şımarık olmaya gerek yok şampiyon olduk diye. Büyük saçmalık. Bir kere saygı duyun ya.
Bıktım vallah her seferinde adı geçen oyuncular hakkında aynı şeyleri olumaktan. ‘Çöp, leş, anadolu topçusu’
Adam FB’i 3 maçta pert etmiş. Bizi kupadan etti asistleriyle. Son derece etkili olabilcek oyuncu. Biraz destek olun ya bizim 5 kuruş paramız yok.
Derdiniz ne sizin ya. Bu kadar şımarık olmaya gerek yok şampiyon olduk diye. Büyük saçmalık. Bir kere saygı duyun ya.
Bıktım vallah her seferinde adı geçen oyuncular hakkında aynı şeyleri olumaktan. ‘Çöp, leş, anadolu topçusu’
Adam FB’i 3 maçta pert etmiş. Bizi kupadan etti asistleriyle. Son derece etkili olabilcek oyuncu. Biraz destek olun ya bizim 5 kuruş paramız yok.
Sizin kafadakiler göre Yiğit Gökoğlanlardan, Tarık Çamdallara kadar vizyon akıyordu. Kaç kere izlediniz elemanı? Basına pompalıyorlar haberi peşinden gidiyor millet. Yok fener maçında şöyle yapmış, yok bizim maçta böyle yapmış, yok hızlıymış, yok teknikmiş, hatta bu eleman olmasaymış Akhisar küme düşermiş Ba Ba Ba Ba!!! Yuh diyorum başka da bişey demiyorum