Muğdat Çelik ile Prensip Anlaşmaşına Varıldı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haha adam ligin en hızlı oyuncuların başında geliyor. Bonservisi elinde. Muhtemelen yıllık ücretide fazla değildir.

Derdiniz ne sizin ya. Bu kadar şımarık olmaya gerek yok şampiyon olduk diye. Büyük saçmalık. Bir kere saygı duyun ya.

Bıktım vallah her seferinde adı geçen oyuncular hakkında aynı şeyleri olumaktan. ‘Çöp, leş, anadolu topçusu’

Adam FB’i 3 maçta pert etmiş. Bizi kupadan etti asistleriyle. Son derece etkili olabilcek oyuncu. Biraz destek olun ya bizim 5 kuruş paramız yok.

İyi transfer gomisin yükünü fazla fazla alacaktır.

111.jpg

Yahu mugdat olmasaydi akhisar kesinlikle Saracoglunda Feneri yenemezdi birde Kupa dan etti onlari. Düsün yani en büyük Rakibimizi 2 kupadan etti, sadece bunun icin Galatasaray‘da oynamayi hak etti.
2 macta 3 assist yapmis fenere karsi.

İSTİHBARAT - Galatasaray, son bir aksilik olmazsa Akhisarspor'da başarılı bir sezon geçiren Muğdat Çelik'le 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Ertan Süzgün

Akhisar Başkanı Hüseyin Eryüksel: "Muğdat ile sözleşme yenileyeceğimize inanıyoruz. Okan Buruk hocamız ile zaten el sıkıştık, ufak pürüzler var"

Geçen sene bu adamın adını bilen var mıydı? Bu adam kaç yaşında? Yürüyün gidin vizyonsuzlar :D Sizin kafadakiler göre Yiğit Gökoğlanlardan, Tarık Çamdallara kadar vizyon akıyordu. Kaç kere izlediniz elemanı? Basına pompalıyorlar haberi peşinden gidiyor millet. Yok fener maçında şöyle yapmış, yok bizim maçta böyle yapmış, yok hızlıymış, yok teknikmiş, hatta bu eleman olmasaymış Akhisar küme düşermiş Ba Ba Ba Ba!!! Yuh diyorum başka da bişey demiyorum :D

Yedek kulubesinde beyinsiz yasin ile eren olan ve bu ikisinden hic katki alamamis. Sinan parlayip aradan cikamasa yedekler ne boka yariyor diyecek adamlar surekli bir boklama pesinde.
Yahu sizide anlamak zor. Yapmayin etmeyin adam topla hayvani dripling yapiyor ceza sahasina orta aciyor rakip ister istemez korkar bu da takimi rakip sahaya ceker.
Hep sov transferi istiyoruz. Yedege gidip emre mor as takima da shakiri alalim bunu istiyorsunuz ama oyle bir dunya malesef yok.
Yasinin gozunun icine baktik 1 asist yapsin mac kurtarsin diye.
Mugdat ligde 2 mac aldirsa kendi parasini cikariyor mu? Çikariyor. Yapabilme sansi var mi? Var, o halde bizim derdimiz ne.

Ha neye karsiyim 3 yillik degil de 2+1 opsiyonlu sozlesme olmali olacaksa. Bir futbolcudan max alabilecegin performans 2 yil cunku 3.yıl ya götü başi oynuyor ya da iyiyse transfer olur gider zaten.

Kaliteli yerli oyuncu lazım mı?Lazım
Mümkünse az maliyetli mi olmalı?Evet
Muğdat'ı bonservissiz kadroya katabiliyor muyuz?Katabiliyoruz

Eeee bu koşullar altında gayet mantıklı transfer bu bok atanlar neyine kulp buluyor?

piyasadaki yerliler içinde göze çarpan bi kaç isimden biri hem de beleş. hemen alın yedek kadro ve yerli kontenjanı için elzem

Gole giderken dat diri dattan diye bağırıyor adam. :asd:

Ligdeki kaliteli yerli ofans oyuncuları:Türüç,Akbaba,Gürler ve Muğdat.
Farklı mı düşünüyorsun?

akbaba ve emre mor dışında yerli transferine karşıyım göz göre göre lades olmaya gerek yok katkı verir mi verir ama euro olmuş 5.50 ucuza dediğimiz miktarda bile baya miktar çıkıyor primleri falanda ekliyince.

akbaba ve emre mor dışında yerli transferine karşıyım göz göre göre lades olmaya gerek yok katkı verir mi verir ama euro olmuş 5.50 ucuza dediğimiz miktarda bile baya miktar çıkıyor primleri falanda ekliyince.
Akbaba'da daha kötüsü olacak.Hem büyük takımda ne vereceği belli değil hem ona ayrıdan bonserviste vereceksin?
3 kulvarda mücadele edeceğiz bu tip fırsatları kaçırmamak lazım.
Adam bu sezon çılgın attı Fatih Terim'in elinde bir Engin Baytar'a dönüşse fena mı olur.

Bonservis verecek olsak en büyük tepkiyi ben veririm zaten.

Ama çıkıpta Muğdat’ın imza parası isteyecek hali yok ya.

Emre Akbaba riskine kulüp olarak hayatta girmem @Aslan Karadağ dediği gibi. 26 yaşında, Alanyaspor’da 1.5 sezon ‘iyi’ top oynadı diye 3/4 milyon EU verilirse büyük şok yaşarım.

Tam CL maclari sonrasi takim rehavete girmisken ligde 2-3 garip mac alacak topcu.

Kendisini bu sene defalarca kez izledim. Bana göre bizim gibi takımlara asla uymayan bir oyuncu. Koşu yoluna atılan toplara hareketlenen,hızlı,geniş alan topçusu.

Dar alanda kaybolur gider. Zamanında Yiğit Gökoğlan vardı böyle. Manisa'da uçak gibiydi ama sonra bir şey olmadı tabi.

Engin Baytar ile de hiç bir alakası yok bu arada. Engin orta saha özellikli bir kanattı bir kere. Ayrıca Engin dar alanda çalım atabilen,şut atabilen biriydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt