Muğdat Çelik ile Prensip Anlaşmaşına Varıldı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin'i 4 yıl daha besleyelim bu gelmesin.

Tasarruf edelim alt yapıdan 2-3 futbolcuyu A takıma koyalım diyoruz parayı yiyeceklere bak.

var ya bu adama şu para ve sözleşmeyi dursun yapsaydı -ihtimali bile konuşulsaydı-adamın mezar taşına kadar söverlerdi.

Yasinin sözleşmede kur sabitti 2.90 dan sözleşme yapılmıştı 2.90 milyon tl alıyordu , muğdat daha ucuz diyorsunuz 3 milyon tl alıcak :D

Siz diyodunuz geçen yaz herkesinkini euro yazıyolar bizimkini tl yaziyo satılık kalemler diye niye coşuyosunuz hemen yazsanıza 550bin euro diye adam akıllı yabancıların bonservisleri olmayınca coşuyorsunuz verin 5 milyonu getirin diye

ideal transfer degil ama yasinin yerine alinacagini dusunursek olabilir yani
euro uzerinden kontrat olmamali yalniz

ideal transfer degil ama yasinin yerine alinacagini dusunursek olabilir yani
euro uzerinden kontrat olmamali yalniz
Ben zaten onu anlamıyorum abi, millete döviz bozdurun diye bağrıyorlar ama yerli futbolculara hala döviz olarak maaş verilmesine ses etmiyorlar.

ben bu transfere karşıyım arkadaş kim ne derse desin 550 bin euro yada 3 milyon tl hele ki 3 senelik anlaşma kesinlikle gelmesin muğdat

1527723085315.webp

yerden yere vurduğumuz yasine bakalım birde

1527723162198.webpisna

birde sinana bakalım oynadıkları süreye göz atarsanız sevinirim

1527723266812.webp

Ben zaten onu anlamıyorum abi, millete döviz bozdurun diye bağrıyorlar ama yerli futbolculara hala döviz olarak maaş verilmesine ses etmiyorlar.

Kesinlikle. Ben RTE olsam yerli futbolculara döviz üzerinden kontrat yapılmasını yasaklarım. Bu işte çok ciddi paralar dönüyor, şaka değil.

Screenshot_20180531-024258.webp
Bu bjk nin çok beğendiğimiz fiyat politikasındaki oyuncular orkan bile 500 bin alıyor yani

yedek kalmayı sorun etmeyecekse gelsin, balıkesirde oynuyordu sanırım bi ara. kontra atak topçusu. alternatif olarak düşünülüyordur. ama maaş fazla. max 300bin€

mugdat mugdat can hatice

mugdat mudgat can hatice

diye mi tribunlere cagiracagiz

Iyi gscimbomda bu kadar gomuldugune gore yasinin 2014-2015 performansina yakin oynar..

Az para vermek elbette idealdir ama komik para verirsen 3 sene basina bela olur

Artik 500 bin eurolara filan oyuncu yok buyuk takimlarda , mumkun degil , yedek kaleci eray filan bile 800 bin euro dan asagi almiyordur

Bir diger konu , ucret dengesizligi zaten var ama bu cok ucuk hale gelirse yani yasin 950 bin , rodri 1,35 milyona oynarken selcuk 3 mil uzeri , feg 3,85 , bel 3,35 aliyorsa o zaman yasin nasil parladi sonra yatti , rodri de zam ister ve vermezsen yatar

Kendi sozlesmeni ona gore yapsaydin derler adama dogru , az paraya imza attin ve zam alamiyorsun diye yatmak olmaz ama hayatin gercegi de boyle ilerlemiyor

Sen almanyadan gelmis takim arkadasin 1.8 milyon euro ya her sene araba degistirirken , 4-5 senedir takimin en az kazananlarindan biri olarak zam istegine olumsuz yanit aliyorsan aktif dinlenmeye gecer , idmanina cikar kasmaz ve surenin bitmesini beklersin

Malesef durum bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt