Muhabir Savaş Çorlu Hakkında

Yollari doguya dusunce o paralar malesef katlaniyor

pek ilgisi yok , çünkü bizde seve seve oynayacak tonla genç ve yetenekli futbolcu var dünya adlı gezegende.. en basidinden , akbaba denilen çöpe yatırılan paraya sahiden verimli olabilecek şeyler yapılabilirdi , ve eminim ki bu iğrenç transferin ardında sırf basın ve sosyal medyanın dolduruşu var, neticede bir ft transferi.

- bu konuda tartışmak lüzumsuz görünüyor , sonuçta sezona forvetsiz girebilecek kadar ne yaptığını bilmez, ciddiyetsiz , futbol hakkında da zır cahil oldukları her hallerinden anlaşılan bir yönetimden bahsediyoruz...

Dursunu da böyle savunuyordu böyle tipler. Para yok adam ne yapsın diye.

Ne ilginçtir mevcut yönetimleri koruma yalama çabası oluşuyor bazı arkadaşlarda. Acaba çıkar ve menfaat konusu mu kim bilir.

sent via GSC

Can efendi . Bak sana karsi dusuncelerimde yumusama var , hakkini yemeyelim cogu dusuncen mantikli , okuyor istifade ediyorum

Ozellikle yonetim degerlendirmelerinde dogru kademelendirme yapiyorsun dogruyu yanlisi belirtirken

Senden istirham ediyorum , su negatif olan insanlarla muhattap olma huyunu da biraksan cok iyi olacak . Zira tekraren soyluyorum , buradaki insanlar okul mantigiyla uye olup paylasim yapmiyorlar , birakalim isteyen kendine dogru geleni soylesin , birbirimize satasarak , bunu ima ederek tartisma cikararak ortami corba etmekten oteye gidemeyiz

pek ilgisi yok , çünkü bizde seve seve oynayacak tonla genç ve yetenekli futbolcu var dünya adlı gezegende.. en basidinden , akbaba denilen çöpe yatırılan paraya sahiden verimli olabilecek şeyler yapılabilirdi , ve eminim ki bu iğrenç transferin ardında sırf basın ve sosyal medyanın dolduruşu var, neticede bir ft transferi.

- bu konuda tartışmak lüzumsuz görünüyor , sonuçta sezona forvetsiz girebilecek kadar ne yaptığını bilmez, ciddiyetsiz , futbol hakkında da zır cahil oldukları her hallerinden anlaşılan bir yönetimden bahsediyoruz...

Olabilir , ben saha icini sizin kadar takip etmiyorum , kimler mesela ?

Bu adamlari yonetimden filan bilen ya da takip eden yoktur yahu

Ayrica hasan masan ne anlar bu oyunculardan

biliyoruz bunu wise bubba

bunun için o koltuğu işgal etmelerinin hata olduğunu ifade ediyoruz..

Ustat bunlarla ugrasilmaz ya , tonla adam var , alirsin birilerini tutarsa tutar , ulkedeki tum kulupler boyle yapiyor , freyler izlendi slimaniler izlendi de ne oldu

O senin istedigin gibi bir takip ekibi kurmak etmek ugrastirir adami

Ustat bunlarla ugrasilmaz ya , tonla adam var , alirsin birilerini tutarsa tutar , ulkedeki tum kulupler boyle yapiyor , freyler izlendi slimaniler izlendi de ne oldu

ülkedeki tüm kulüpler niteliksiz diye biz de mi öyle olmak zorundayız yani

cimbomumuzun bir farkı olmalı değil mi

hıa

Paramız yok yönetim para bulmayacak durumu kabullenecek, biz de kabulleneceğiz.

Yönetimin oyuncuyu pazarlama görevi yok, pazarlayamaz, pazarlayacak menajeri bulamaz ya da bulmamalı.

Yönetim elini cebine atmayacak.

Ucuza futbolcu bulacak sistemi getirmek de uğraştırır yönetimi, onu da yapmasınlar, yazık kim uğraşacak.

Ne yapacak yahu bu yönetim o zaman?

Adada ayda 1 toplanıp viski mi tokuşturacaklar godomanlarla? Yönetimin vazifesi bu sanırım bizim kulüpte.

Paramız yok yönetim para bulmayacak durumu kabullenecek, biz de kabulleneceğiz.

Yönetimin oyuncuyu pazarlama görevi yok, pazarlayamaz, pazarlayacak menajeri bulamaz ya da bulmamalı.

Yönetim elini cebine atmayacak.

Ucuza futbolcu bulacak sistemi getirmek de uğraştırır yönetimi, onu da yapmasınlar, yazık kim uğraşacak.

Ne yapacak yahu bu yönetim o zaman?

Adada ayda 1 toplanıp viski mi tokuşturacaklar godomanlarla? Yönetimin vazifesi bu sanırım bizim kulüpte.
Geriden okuyarak geldim tam da bunu yazacaktım. Para yok diye koruma ile başlamış sonra da yapılan eleştirileri onaylarcasına yönetimin böyle oyunculardan haberi bile yoktur demiş. Yetmemiş, olsa bile bunlar ile kim uğraşacak demiş.

Can'ın yazdığı mesaja neden kızıyor onu da anlamıyorum, Can'ın iddia ettiği gibi körü körüne savunan da kendisi, aynı mesajlaşmaların içinde eleştirileri kabul ederek körü körüne savunduğunu itiraf eden de kendisi.

Yaptığı savunma da yine Can'a yazdığı mesajta bırak isteyen istediğini yazsın. Daha dün veya iki gün önce Sarpere sen en iyisi yazma okumak ile yetin dedi bir başka konuda. Halbuki konuyu anlamayan kendisi idi, Sarper doğru noktalara parmak basıyordu.

Boşuna iyi bir yönetim gelecek diye bekliyoruz, daha aynı diyaloğun içinde kendini inkar eden adamlar kulüp üyesi.

"Alırsın birisini tutarsa tutar. Takip sistemi kurmak adamı uğraştırır, kim uğraşacak onunla".

Bu kafada adamlar Galatasaray hakkında sözde bilgi sahibi olduklarını iddia ediyorlar ve yönetimi eleştirenleri bilgi sahibi olmamak ile suçluyorlar, kimi yerde bu içi boş kibirleri yüzünden akılları sıra daha da ileri gidip aşağılamaya kalkıyorlar.

Evren yargı dağıtıyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

"Alırsın birisini tutarsa tutar. Takip sistemi kurmak adamı uğraştırır, kim uğraşacak onunla".

Bu kafada adamlar Galatasaray hakkında sözde bilgi sahibi olduklarını iddia ediyorlar ve yönetimi eleştirenleri bilgi sahibi olmamak ile suçluyorlar, kimi yerde daha da ileri gidiyorlar.

Galatasaray yönetimine gelenlerin amacı Galatasaray yöneticisi sıfatını kullanarak kendilerini ülkeye tanıtmak, tanınırlıklarını artırmak. Sürekli göz önünde olmak. Siyasilere daha yakın olmak, istedikleri randevuları daha kolay koparabilmek. Bu sayede kendi gemilerini yürütmek kısacası.

Böyle kişilerin amacı da bu tip adamlarla yılda 2-3 kez de olsa aynı ortamda bulunmak, bunlarla aynı ortamda bişeyler yemek, içmek, onların arasında kendi tanınırlıklarını artırmak. Bu yüzden yönetim kadrosu, başkan, yaptıkları icraatler farketmeksizin tüm yönetimleri dayanaksız da olsa korumaya çalışmak. Gerekirse kendisiyle de çelişerek.

Plaket vermeliydi klup ne yapmış ta basiretsiz olmuş dursun yalamasi

savasa sunu sormak lazim , diyelim ki dedikleri yorum hakki kapsaminda , peki ayni sozleri dursun zamani olaylarda da sarf etmis mi ?

ettiyse tamam , etmediyse , ben soylediklerinin dogrulugundan ziyade kisisine gore konusmasina bakarim

Hiçbir muhabirin böyle konuşma hakkı olamaz
Dursunun pislikleri ortada iken

Bu beyin fukarasi savas denen arkadas bu kadar kulubun icinde madem , en basit detayi atlayip kimi neyle sucluyor

Paramiz yok birader . Aslinda bu adama karsi cevap olarak ferrariyle gel diyeceksin her defasinda

Benim ferrari alacak param yok dedigi gun de "valla bizim de transfere paramiz yok" deriz , belki anlar
Derdi o değil ki amaç kendince yönetim değiştirmek. Bak milletin anlamadığı galatasarayla alakalı bir görevi olan herhangi bir galatasaraylı başkandan başkasına itaat edemez. Bu bizim kültürümüz. Ha genel kurul dehler o zaman yeni başkana biat edersin.

Biz de kazan kaldırma olmaz zira bu tip şeyler anti demokratik yapılarda olur ama galatasaray tüm doğu aleminin tek demokratik kurumu 1 senede 3 yönetim değiştiriyoruz daha ne istiyorsunuz hainler. O yüzden savaşçorlu böbrek taşların oluşsun...

savasa sunu sormak lazim , diyelim ki dedikleri yorum hakki kapsaminda , peki ayni sozleri dursun zamani olaylarda da sarf etmis mi ?

ettiyse tamam , etmediyse , ben soylediklerinin dogrulugundan ziyade kisisine gore konusmasina bakarim
Ona karşı da söyleyemez biz Yusuf Ziya Önişe laf etmedik kulübü kapatmaya ateş güneşe devretmeye çalışmasına rağmen...aksi takdirde 550 yıllık kurumsallaşma olamazdı

Geri
Üst Alt