İşte bu adam alınır.Bunu sırf gol attığı için söylemiyorum.Adamı sakatlanmadan önce ciddi şekilde takip ediyordum ve çok değişik bir tarzı var.
Kenerdan gelen ortalada öne adım atıp çok stoperi boşa çıkarıp gol atmışlığı vardır ki Chedjou gibi bir adamı bile pazara yolladı.Bu yaştaki bir forvet için muazzam bir özellik.Ayrıca çokta fırsatçıdır.
Şimdi gelelim sakatlığına adam yaklaşık 1 yıl kadar top oynamadı.Ben bile ümidimi kesmiştim çünkü bu tip sakatlıklardan sonra toparlamak çok zor.Hem psikolojik hemde fizik olarak...
Fakat Muhammed sakatlığının geçmesini beklememiş yani o altı ayı yatarak geçirmemiş.Fiziğini geliştirerek belkide kendisinin tek eksiği olan özelliğinide belirli bir seviyeye getirmiş.
Bizde ki Emre Çolak biraz bakıpta örnek alsa keşke...
Normalde bizim ligte Galatasaray'ımızda oynabilecek adam yoktu.(Bunu Alper'de dahildi.Transfer görüşmeleri yaparken çokça söylemiştim.)Fakat Muhammed'de o ışık önceden de vardı dünkü maçta onu bir daha gördüm.Uzun vadede kesinlikle takıma kazandırılması gereken bir oyuncu.İnşallah bizim takımda oynar.