GSC Scout # Muhammet Demir

En fazla 3 Milyona kapatırız Muhammeti. Ama yinede en büyük risk sakatlık.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

En fazla 3 Milyona kapatırız Muhammeti. Ama yinede en büyük risk sakatlık.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Bu riske girilir hocam :)

Ama şöyle de bir durum var açıkçası son zamanlarda yerli birçok büyük forvet potansiyeli var bakalım hangileri kendini kanıtlayacak hangileri kaybolup gidecek.

Muhammet , Samed Yeşil , Atabey Çiçek , Enes Ünal , Oğulcan Çağlayan vs. vs. vs.

takip etmek gerekir :) begendim ama 1 mac icin sonuca varmak ile olmaz bence. sercan yildirimda 1 macda fenere karsi henry gibiydi.

ciddi cekilde istikrar varmi ?! sakatlik konusunda sorun mu yasiyor devamli ?

bunlar önemli faktörler benim icin. almak istediginde cünkü az bucuk miktar istemeyecekler bunun icin. 1 sene takip edilmeli scout ekibimizden varsa o tabiki :)

İşte bu adam alınır.Bunu sırf gol attığı için söylemiyorum.Adamı sakatlanmadan önce ciddi şekilde takip ediyordum ve çok değişik bir tarzı var.

Kenerdan gelen ortalada öne adım atıp çok stoperi boşa çıkarıp gol atmışlığı vardır ki Chedjou gibi bir adamı bile pazara yolladı.Bu yaştaki bir forvet için muazzam bir özellik.Ayrıca çokta fırsatçıdır.

Şimdi gelelim sakatlığına adam yaklaşık 1 yıl kadar top oynamadı.Ben bile ümidimi kesmiştim çünkü bu tip sakatlıklardan sonra toparlamak çok zor.Hem psikolojik hemde fizik olarak...

Fakat Muhammed sakatlığının geçmesini beklememiş yani o altı ayı yatarak geçirmemiş.Fiziğini geliştirerek belkide kendisinin tek eksiği olan özelliğinide belirli bir seviyeye getirmiş.

Bizde ki Emre Çolak biraz bakıpta örnek alsa keşke...

Normalde bizim ligte Galatasaray'ımızda oynabilecek adam yoktu.(Bunu Alper'de dahildi.Transfer görüşmeleri yaparken çokça söylemiştim.)Fakat Muhammed'de o ışık önceden de vardı dünkü maçta onu bir daha gördüm.Uzun vadede kesinlikle takıma kazandırılması gereken bir oyuncu.İnşallah bizim takımda oynar.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od1 dk

Kardeşim @Ciga_10 nun futbol bilgisine çok güvenirim haftalardır Muhammet Demiri söyler dediği kadar da varmış şimdiden transfer edilmeli

dün maçtan bizim formayı da almış semihten...forumda da bir arkadaş GSlı dedi muhammete...

Defalarca dedik keşke Umut'a o kadar vereceğimizi parayı basıp bu çocuğu alsaydık. İki sezon önce yanılmıyorsam 10 gol filan atmıştı. Hem genç hem potansiyel olarak Unmut'tan çok daha iyi. Geçen sezon sakatlık geçirmesi şanssızlık. Genç milli takımlarda olgun futbolu ile dikkat çekiyordu.

Ben, Burak +15 üzeri satilabilir ve bu alinsin demistim ,bu cocuk YERLI PATO

Beyler duyum aldım. Geçen sene sakatlık olmasaymış Muhammet şuan bizdeydi. Önümüzdeki sezona kadar sakatlık yaşamazsa %99 bizde.

Attığı en güzel goller Muslera'ya ha :asd:. İki sene önce 'Drogba-Madrid' style atmıştı.

cocuk kasım ayından bu yana sakattı ve vücuda bak.kendisine bakıyor.profesyonel oldugu belli

fwvrM.jpg

Çok yetenekli forvet sakatlık yaşamazsa bu sezon sonu 7-8m avroya transfer olur bi büyük takıma.

Bu sezon bir sakatlık yaşamaz ve Bülent Uygun oynatırsa atacağı en az 15 golle 2014 yaz döneminde adından bolca söz ettirir ve Galatasaray veya Ezikbahçe'ye transfer olur.

Geri
Üst Alt