muharrem ince

Oy falan vermem kendisi bana güven vermiyor ama Habertürk yayınında söylediği doğru şeyler vardı. Ben vereceğim oy ile Davutoğlu'nun ekibine neden vekillik verilmesini sağlayayım. Ya da yüzde 1 oyu olmayan Gültekin Uysalı neden cb yardımcısı yapayım.
ittifakın mantığı geçici güç birleştirmektir zaten. dünya savaşında fransa ve ingiltere müttefik olunca nasıl birbirlerini seviyorlar anlamına gelmiyorsa bu da öyle. biz oyumuzu davutoğluna, babacana vermiyoruz, bu ülkemizdeki sistemin bizi ittiği tek çare. muharrem saçmalıyor

türkiye tamam
diyor
muharrem ince

Muharrem İnce lütfen ama lütfenn son kez söylüyorum yada rica ediyorum lütfen aday olma.

eğer bu ülkeyi bir gram bile düşünüyorsan aday olma..

Oy falan vermem kendisi bana güven vermiyor ama Habertürk yayınında söylediği doğru şeyler vardı. Ben vereceğim oy ile Davutoğlu'nun ekibine neden vekillik verilmesini sağlayayım. Ya da yüzde 1 oyu olmayan Gültekin Uysalı neden cb yardımcısı yapayım.
Renktaş 6'lı masa ilk kurulduğunda benim orada tek gereksiz gördüğüm kişi Davutoğluydu. Geçmişte yaptıkları malum. Babacan daha genç ve ekonomisi iyi mesela o belki olabilir diye düşünüyordum.

Geçen sefer oluşan çatlakta olayın tamir edilmesi için Davutoğlu 3 gün uyumadan gece gündüz uğraşmış. Buna gerçekten şaşırdım beklemiyordum.

Çatlak olmadan önce artık belirsizlik bitsin de vatandaşa huzur gelsin diye Kemal beye de oy vermeye ikna olmuştum, o sırada Meral hanımın yaptığı saçmalık yüzünden MV için de CHP ve DP arası karar aşamasındaydım.

Masa tekrar toplandığında şu Babacanın Anayasada Türklüğü kaldıralım konusunu tekrar kaşıması ve burada tek net tavrı koyan Meral hanım olduğu için MV seçiminde yine oyum İYİ Partiye olacak (burada da yine ortalığı Davutoğlu yatıştırmış).

Bu dönemden sonra da bence artık, yaşı ilerleyen siyasiler İnce de dahil (hatta o şu an kenara çekilsin bir zahmet) köşelerine çekilmeli ve genç liderler gelmelidir.

Gültekin Uysal, Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve akla gelebilecek farklı isimler.

Toplama yapamadığı söyleniyor. Kendisinin ve öğrencilerinin diplomaları gözden geçirilmesi gerekir.

ne içiyor be hacı abi

Amerika iyi calisiyor, bu secime ozel harekat yapmislar. Olmayacak insanlari ayni masaya oturtup, biraz da zorla o masada tutup olabilecek tum sorunlara anlik mudahale ediyorlar. Helal olsun adamlara harbiden ciddi bir yapi, Feto'nun calismasini insan daha iyi anliyor.

Muharrem gariban neye ugradigini sasirmistir :)

Buna ragmen Erdogan kazanirsa gercekten Turk milletine saygim cok degisecek

Geri
Üst Alt