- 20 Haziran 2011
- 57.713
- 63.078
- 4.533
Mektup sahneleri iyiydi. Bu arada Rüstem ve Zal Mahmut un ölümleri böyle mi oluyordu tarihte de.
tapa
zal mahmut ölmedi ki, selim tahta çıktıktan sonra kızıyla evleniyor tarihte bir nevi ödüllendiriliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mektup sahneleri iyiydi. Bu arada Rüstem ve Zal Mahmut un ölümleri böyle mi oluyordu tarihte de.
tapa
Okan Yalabık'ın daha öncesi de var. Serseri dizisinde harika bir oyunculuk sergilemişti. Gamze Özçelik ve Erkan Petekkaya ile başrol oynamıştı.
Ozan Güveni de yanlış hatırlamıyorsam Aslı'yla Kerem sen beri takip ediyorum. Koçum benim dizisi vardı bi ara. Orda da iyiydi.
İkisi de sağlam oyuncu.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
zal mahmut ölmedi ki, selim tahta çıktıktan kızıyla evleniyor tarihte bir nevi ödüllendiriliyor
Aynen bende öyle okumuştum da dizi de de ölmedi mi fragmanı izlemiştim mundar oluyordu ☺
tapa
Aynen bende öyle okumuştum da dizi de de ölmedi mi fragmanı izlemiştim mundar oluyordu ☺
tapa
dizide yarali ama ölmedi...
tarihe göre hareket ederlerse yaşaması lazım
tapa
Renkdaşlarım KONUYA MÜDAHELE etmem gerekiyor heralde
Burası MUHTEŞEM YÜZYIL konu başlığı
Lütfen diğer dizileri konuya dahil edip,değerli oyuncularımızın filmografilerini birbirleriyle karşılaştırmayalım lütfen![]()
Mesela okulda Rüstem'in kendi kendine öldüğü anlatılmıştı. Mide rahatsızlığından falan.
Ama bazı kaynaklarda da bu akşam gördüğümüz gibi boğularak öldürüldüğü yazıyordu.
Bence de boğularak öldürülmüştür. Çünkü şehzade Mustafa'ya yaptıklarından sonra normal bir ölüm senaryosu düşünemiyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Renkdaşlarım KONUYA MÜDAHELE etmem gerekiyor heralde
Burası MUHTEŞEM YÜZYIL konu başlığı
Lütfen diğer dizileri konuya dahil edip,değerli oyuncularımızın filmografilerini birbirleriyle karşılaştırmayalım lütfen![]()
bir uyarı yapılırsa biz yapardık kardeş:cool-96:
Sana ne
Saygılı ol.Karşında çocuk yok senin.Kilitçi seni.Git kilitleri topla sen:mad-49::mad-49::mad-49:
Moderatör kardeş ile konuştuk zaten durumu.Yırtık dondan çıkar gibi ortaya çıkma.3.kişiye ne düşer iyi bilirsin:happy:
Biz zaten konuda 1 saattir konuşuyoruz. Artık 3. kişi misin 333. kişi misin bilmem ama sana ne düştüğü belli![]()
Konuyu açan benim bilmem farkında mısın.Mesajı da ilk yazan benim.İyi bakk.Gözlük gerekiyorsa doktora uğra bence.
![]()