Muhteşem Yüzyıl-BÜYÜK FİNAL

Okan Yalabık'ın daha öncesi de var. Serseri dizisinde harika bir oyunculuk sergilemişti. Gamze Özçelik ve Erkan Petekkaya ile başrol oynamıştı.

Ozan Güveni de yanlış hatırlamıyorsam Aslı'yla Kerem sen beri takip ediyorum. Koçum benim dizisi vardı bi ara. Orda da iyiydi.

İkisi de sağlam oyuncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ozan Güven'i ben de ilk Aslı ile Kerem'de tanımıştım, ama o dizide daha çok aklımda kalan Şebnem Dönmez'in güzelliği olmuştu. :D

Koçum benim'i sonradan tekrar bölümlerinde izledim biraz, orada da dediğin gibi iyi gibi duruyordu.

Renkdaşlarım KONUYA MÜDAHELE etmem gerekiyor heralde:D

Burası MUHTEŞEM YÜZYIL konu başlığı:)

Lütfen diğer dizileri konuya dahil edip,değerli oyuncularımızın filmografilerini birbirleriyle karşılaştırmayalım lütfen:D

Mesela okulda Rüstem'in kendi kendine öldüğü anlatılmıştı. Mide rahatsızlığından falan.

Ama bazı kaynaklarda da bu akşam gördüğümüz gibi boğularak öldürüldüğü yazıyordu.

Bence de boğularak öldürülmüştür. Çünkü şehzade Mustafa'ya yaptıklarından sonra normal bir ölüm senaryosu düşünemiyorum.

Saçma olmuş o zaman oradan sağ kurtulması. Hiç girişmeselerdi keşke o sahneye.

tapa

Aynen bende öyle okumuştum da dizi de de ölmedi mi fragmanı izlemiştim mundar oluyordu ☺

tapa

bende fragmanda aha pert oldu yaşasın diyecektim ki tarihe baktım ulan bu adam yaşıyor heralde(yanlış olabilir) hanedandan biri ile evlendiğini gördüm ve hevesim kaçtı...Atmaca giderayak bunuda gebertse süper olacaktı ama olamadı maalesef:(

Renkdaşlarım KONUYA MÜDAHELE etmem gerekiyor heralde:D

Burası MUHTEŞEM YÜZYIL konu başlığı:)

Lütfen diğer dizileri konuya dahil edip,değerli oyuncularımızın filmografilerini birbirleriyle karşılaştırmayalım lütfen:D

:mad: bir uyarı yapılırsa biz yapardık kardeş:cool-96:

Mesela okulda Rüstem'in kendi kendine öldüğü anlatılmıştı. Mide rahatsızlığından falan.

Ama bazı kaynaklarda da bu akşam gördüğümüz gibi boğularak öldürüldüğü yazıyordu.

Bence de boğularak öldürülmüştür. Çünkü şehzade Mustafa'ya yaptıklarından sonra normal bir ölüm senaryosu düşünemiyorum.

Ben lisede iken hoca Rüstem için rüşvetçi bir adam olduğunu ve normal bir ölümün olmasının mümkün olmayacağını söylemişti.

Sana katılıyorum.Muhtemelen ŞEHZADE SULTAN MUSTAFA HAN HAZRETLERİ(:)) fedaileri tarafından öldürüldü muhtemelen

Saygılı ol.Karşında çocuk yok senin.Kilitçi seni.Git kilitleri topla sen:mad-49::mad-49::mad-49:

Moderatör kardeş ile konuştuk zaten durumu.Yırtık dondan çıkar gibi ortaya çıkma.3.kişiye ne düşer iyi bilirsin:happy:

Biz zaten konuda 1 saattir konuşuyoruz. Artık 3. kişi misin 333. kişi misin bilmem ama sana ne düştüğü belli ;)

Bu konuda kavga çıkmadığını daha henüz görmedim istikrar abidesi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt