Muntari'nin Menajeri ile Anlaştık

Cevap: Muntari'nin Menajeri İle Anlaştık

muntari ne alaka anlamadım

kaç gündür sol açık ve forvet alternatifleri konuşuluyo

şu 5 eylül gelse de rahatlasak

kalp hastası edecekler bizi

muntari fırsat transferiyse yabancı hakkı da varken okey

ama büyük para vermesinler bu adama

..............muslera..............

eboue....ujfa.....servet...hakan

..........muntari.....melo..........

...............selçuk..................

kazım............................engin

............baroş...................

sol forvet engin-sercan-yigitten iyi olan oynar.

Muntari şu anda hangi takımda oynuyor bilmiyorum.O derece uzak kalmışım.

Bence iyi olur en azından gol yememek için taş gibi bir ortasahamız olur. Mutlaka gol pozisyonları da buluruz bu ortasaha ile.

melo-muntari orta sahası ;

shot in the dark!

Ben inanmıyorum bu habere, ortasahaya oyuncu alınacaksa hücum yönü iyi bir oyuncu alınır. Muhtemelen yem bu haber.

Fiyasko transfer olur benim için.

Sol açık lazımmmm

Bütün agresif oyuncuları alıyoruz. Duymak,görmek,okumak istiyorum. ''Galatasaray 15 milyon euro bonservis bedeli vererek, X oyuncuyu renklerine bağladı'' diye. hepmi beleşci olunulur yahu. Yazık. alınırsa büyük hata olur. bir yabancı oyuncu daha ''bedava'' olduğu için takıma alınmış olur. ve ben sorarım, Sayın aysal verdiğiniz sözler nerede? ben sizin sözlerinize güvenen biriydim. Bu yıl herkez bambaşka bir galatasaray izleyecek dediğinizde inanmıştım. ben bambaşka bir galatasaray görmüyorum. aynı tip oyunculardan oluşan, herhangi bir yaratıcılığı olmayan, lider eksikliği olan, yaratıcılık olmadığı için gol yollarında büyük sıkıntısı olan bir galatasaray görüyorum. yanlışmı gördüm acaba ? Yıldız oyuncularınız nerede ?

Fiyasko transfer olur benim için.

Niye fiyasko transfer olsun?Heralde Sarp,Pino,Stancu,Culio gibi adamlara çok alıştınız ,bu adamı istemiyorsunuz.Unutmayınki bir sezon önce bu takımın orta sahası BAM üçlüsüydü.Muntari'yi istemiyorsunuz kim gelecek?Xavi mi?Yoksa İniesta mı?Yok yok yada Cambiasso mu?

Niye fiyasko transfer olsun?Heralde Sarp,Pino,Stancu,Culio gibi adamlara çok alıştınız ,bu adamı istemiyorsunuz.Unutmayınki bir sezon önce bu takımın orta sahası BAM üçlüsüydü.Muntari'yi istemiyorsunuz kim gelecek?Xavi mi?Yoksa İniesta mı?Yok yok yada Cambiasso mu?
Culio>Muntari

Abi Muntari beğenilmiyor gözlerime inanamıyorum. Sol açık o alınsada alınacak alınmasada. Yedek klübesi denen bir kurum var futbolda orda Ayhan oturucağına Muntari otursun keza Allah korusun Melo'ya bir şey oldu mu kim oynayacak derdi başımızı koy Muntari'yi defansif yönden kapasın olsun bitsin.

Abi Muntari beğenilmiyor gözlerime inanamıyorum. Sol açık o alınsada alınacak alınmasada. Yedek klübesi denen bir kurum var futbolda orda Ayhan oturucağına Muntari otursun keza Allah korusun Melo'ya bir şey oldu mu kim oynayacak derdi başımızı koy Muntari'yi defansif yönden kapasın olsun bitsin.

Önce ilk 11'ini kur kardeşim. sonra sıra kulübeyede gelir. Kimdir muntari ? madem bu kadar övülüyor, neden inter 8,5 milyon euro verip aldığı futbolcunun bonservisini ücretsiz veriyor ?

Önce ilk 11'ini kur kardeşim. sonra sıra kulübeyede gelir. Kimdir muntari ? madem bu kadar övülüyor, neden inter 8,5 milyon euro verip aldığı futbolcunun bonservisini ücretsiz veriyor ?

İnter gerekli dönemlerde gerekli verimi almıştır ondan ve o takım için artık miadını doldurmuş olabilir. Senin mantıkla ben de sana farklı bir soru sorayım madem o kadar kötü adamdı İnter niye 8,5 m € verdi ? Önce ilk 11 işine ben de varım ama artık öncesi sonrası kalmadı hepsi şu 3-5 gün içinde geleceği için sıralamanın önemi yok.

Geri
Üst Alt