Muntari'nin Menajeri ile Anlaştık

Cevap: Muntari'nin Menajeri İle Anlaştık

Cok ilginc adamlarla ilgilenmeye basladik ve bu pek iyi yerlere gitmiyor. Biz muntari'yi izlerken bunlar baska zenci mi izlemis cok merak ediyorum. Ha bu arada ayni seyler drenthe icinde gecerli.

bence bu transfer bir yönetim başarısıdır çünkü bonservis vermeden kendisine cok uçuk bi rakam vermeden anlaştılar sanırım.. rotasyonda da mutlaka kendine yer bulacaktır bu sezon bedavaya getirdiğimiz 4.transfer.. sol kanat ve forvet de geldimi gayet sağlam bir takım oluruz bence orta saha duvar gibi oldu melo eboue muntari 3 lüsü harika olur selçuku saymıyorum bile

Cok ilginc adamlarla ilgilenmeye basladik ve bu pek iyi yerlere gitmiyor. Biz muntari'yi izlerken bunlar baska zenci mi izlemis cok merak ediyorum. Ha bu arada ayni seyler drenthe icinde gecerli.

Ya hocam öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki gelmiş geçmiş en iyi önliberolar defansif orta sahalar bizde oynadı eğer gelirse benim gözümle göreceğim en iyi 2.3. defansif orta sahalardandır sizinde pek farklı olacağını sanmıyorum sayın desem adam yok.

İyi bir oyuncu ama şu berbat savunma varken ve sol açık eksikliği varken gene yanlış yerlere adamlar alınıyor.Bana geçmiş senelerde Adnan Polat'ın BAM 3'lüsünün oynadığı ve takımın en zayıf halkası olan orta sahanın ortasına adam almayıp Dos santos'u kiralamasını hatırlattı bu transfer.İstersen Messi'yi getir ne yazar savunma hattında H.Balta,Servet gibi adamların varsao takım sittin sene başarılı olamaz.

turkiyenin en sengin 50. is adamisin. cikarda cebinden bir kac milyon koy adam gibi oyuncu al sol tarafa.

turkiyenin en sengin 50. is adamisin. cikarda cebinden bir kac milyon koy adam gibi oyuncu al sol tarafa.

Koymadığını nerden biliyoruz? Benim bildiğim çift haneli bir rakam başkan olur olmaz cebinden vermiş adam bu işleri aleni yapamazsın. Ayrıca adama arap milyarderi muamelemesi yapılmasıda ayrı bi tuhaf.

Kaldı bir yabancı hakkımız. 10 numara olması şart. Güzel bir 10 numara gelirse bu takıma yedeğiyle falan güzel bir kadromuz olur işte.

Kazma oğlu kazma bi adam aldık hayırlı olsun.Bir kazma gider öbür kalas gelir.Bizde barcelonanın maçlarını izlemeye devam ederiz artık,ne yapalım.

Süper Lig'de böyle adamlara ihtiyacımız var. Bizim ligimizin oyuncusu Muntari, fark yaratacaktır güzel oynayacaktır çünkü ligimiz buna müsait.

Bu adam mustafa sarp ın zenci versyonu, bize sol açık lazım, yada creative midfielder.

Cevap: Son Dakika | Muntari'nin Menajeri İle Anlaştık

Bonservissiz gelmesinde bi sakınca yok.Bonservis verilseydi saçma hareket olurdu.ama böylece Melo'yu yedeklemiş olduk.

Sol açık yine alınacak diye tahmin ediyorum.

aynen. termin en çok önem verdiği şey herkesin bir altrenatifi olmalı böylece forma mücadelesini üst düzeye taşırsınız demişti. melo da ilerleyen zamanlarda kendini kral sanmasın diye onu oyundan aldığında yerine muntariyi alacaktır. ne demek istediğmii hepiniz zamanla anlarsınız.

Kazma oğlu kazma bi adam aldık hayırlı olsun.Bir kazma gider öbür kalas gelir.Bizde barcelonanın maçlarını izlemeye devam ederiz artık,ne yapalım.

Barcelona yı izleye izleye kimseyi beğenmez olduk zaten.Abidal gelse hayatında kaç gol atmış hasta adam,Messi gelse hani bunun Xavi' si İniesta' sı diyecek manyaklığa ulaştık artık.

Barcelona yı izleye izleye kimseyi beğenmez olduk zaten.Abidal gelse hayatında kaç gol atmış hasta adam,Messi gelse hani bunun Xavi' si İniesta' sı diyecek manyaklığa ulaştık artık.

sabah sabah guldurdun valla renktaş :D valla ole adam begendiremioz taraftarlara ama benimde sole dusuncem var sol acık ihtiyacımız oldugunu bile bile tek yabancı hakkımız varken nie muntariyi alıyoruz anlamadım valla :)

30 sayfa yorum cus messimi geldi yorumlari okuyamiyorum tahmin edebiliyorum cunku yuzde 80 atip tutuyor adam hakkinda..

ntvspor gibi fener yayin organlari Aysal Muntari'yi bitirecek dedi mi killaniyorum.

Transfer olmazsa Aysal bitiremediye getirmenin yolunu yapiyorlar sanki.

sabah sabah guldurdun valla renktaş :D valla ole adam begendiremioz taraftarlara ama benimde sole dusuncem var sol acık ihtiyacımız oldugunu bile bile tek yabancı hakkımız varken nie muntariyi alıyoruz anlamadım valla :)

Hacı hala alınacak sola adam yabancı sınırsızken böyle bir oyuncuyu ortasahayı zenginleştirmek için aldık.Yarın öbürgün Allah korusun bir tanesi sakatlanırsa yerine Ayhan,Sabri oynayıp o adamlar ıslıklanacağına Muntari gibi adam oynar.Yani hazır yabancı kısıtlması yok böyle adamda bonservisi elindeyken kaçmaz diyip kapatmak iyi oldu.Her türlü o sola adam alınacak bu kesin daha bonservis parası vermedik bile kimseye inanıyorum bugün bu işi bitirirler oraya o beklediğimiz adamı getirirler.

Muntariyi kimse savunmasın bana,birincisi emana ikincisi muntari bu 2 adam kadar nefret ettiğim başka bir futbolcu yok şu dünyada.

Hacı hala alınacak sola adam yabancı sınırsızken böyle bir oyuncuyu ortasahayı zenginleştirmek için aldık.Yarın öbürgün Allah korusun bir tanesi sakatlanırsa yerine Ayhan,Sabri oynayıp o adamlar ıslıklanacağına Muntari gibi adam oynar.Yani hazır yabancı kısıtlması yok böyle adamda bonservisi elindeyken kaçmaz diyip kapatmak iyi oldu.Her türlü o sola adam alınacak bu kesin daha bonservis parası vermedik bile kimseye inanıyorum bugün bu işi bitirirler oraya o beklediğimiz adamı getirirler.

ins renktaş podolskiyi bekliyoruz bakalım unal baskan bombayı patlatacakmı bugun :) lululu lukas podolskiiii :D

Geri
Üst Alt