Murat Sancak: "Terim'in Adana Demirspor'a borcu var. Bize destek olsun"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
FEAXXnLX0AgcQd9

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıklamalarda bulundu.

Murat Sancak: "Fatih Terim'e 'gel bedavaya çalış' desen gelmez, bunlar hayatın gerçekleri. Terim'e mesajım var; bize borcu var. Adana Demirspor ile biraz daha ilgilensin, destek olsun. Oyuncu istediğimiz zaman Fatih ağabeyimiz hemen versin."

Murat Sancak: "14 yabancı kuralını değiştirin, bu sistem doğru değil. Yabancı sınırlamasını Şenol Güneş istedi. Kendisi takım çalıştırsın görelim bakalım 3 yerli kuralıyla ne yapacak...."

Murat Sancak: "Bu yabancı sınırlaması, takımları baltalıyor. Sistem gözden geçirilmeli. 14 yabancı kuralını kaldırın, 11 yapın ama gerekirse 11 yabancı oyuncuyu da oynatalım. 14 istemiyoruz kardeşim, 11 yapın"

Murat Sancak, "Şu anda 'Süper Lig'de olan 20 kulüp de bunu kabul etmiyor; istemiyor. TFF buna uysun artık. Bu çağrıyı zamanında yapmıştık. Doğru değil çünkü. Yaşadıkça zorlukları daha iyi anlıyorsun. Değişiklik yaparken hocalar zorlanıyor"

Murat Sancak: "Yunus Akgün için Galatasaray'a 300 bin euro kiralama parası verdik."

Murat Sancak: "Hakemlerden adaletli olmalarını rica ediyorum."

Murat Sancak: "Ronaldo ve Messi hayalimi süslüyor. Messi'ye teklif yapalım mı diye Metin Korkmaz ile konuşuyorduk. Peki dedim teklif yaptık, ya gelirse? Barcelona'dan limitten dolayı ayrıldı. Limitim yok. Biz de alamayız."

Murat Sancak: "Bir deliye 'deli' dediğin zaman çıldırtırsın. Sergen, 8 yıl önce talihsiz bir şey söylemiş. Beşiktaş teknik direktörü olacağını ve Balotelli'nin Türkiye'ye geleceğini bilse söylemezdi. Balotelli, o hareketi yaparak Sergen Yalçın'a, 'Bak Sergen Hoca, benim beynim var' dedi."

Murat Sancak; "Benden çok sevilen bir futbolcu olursa gönderirim" :LOL:

Murat Sancak: "Çalıştığım hiçbir hocanın maç öncesinde kadrosuna, taktiğine karışmadım ama bütün hocalarla maçtan sonra ertesi gün oturup konuşurum. Bir, iki, üç söylerim, fikirlerime uymazsa dördüncüde yollarım. Sonuçta kalem bende."

Murat Sancak: "Adana Demirspor ve Beşiktaş kardeş takımdı. Şimdi 3-0'dan 3-3 olunca bütün tribün küfrediyorsunuz. Yakışıyor mu? Kardeşlik bir maça mı bağlıydı?"

Murat Sancak: "Bu sene ligde hedefimiz ilk 10 ve içerisine girmek avrupa gibi bir iddiamız yok ama eğer devre arasına kadar iyi bir yerde kapatırsak 2-3 transfer ile zorlayabildiğimiz kadar zorlarız."

Murat Sancak: “Süper Lig ile 1. Lig çok farklı. 3 yıllık, 5 yıllık hedeflerimiz var. Benim başkanı olduğum bir takımın, her zaman iddiası olur. Allah da yardım ederse hedeflerimize ulaşırız”

Murat Sancak: "Mali durumumuz iyi. Şu anda 20 kulüp içinde limit yükseltmeyi talep eden ve tek arttırılan takım biziz. 115 milyon %25 sapma ile 145 milyon. 280 talep ettik. 229 milyon ile onayladılar."

Murat Sancak: "Bana diyorlar ki Belhanda'yı gönder. Nasıl göndericeksin? Belhanda'yı gönderirsen 6 milyon Euro ödemesi var."

(Spor Arena)

Terim gelmeden önce=> terimin adanaya borcu var

Terim gelirse=>adananın herkese borcu var

İyi düşün sn bşk

Istedigin oyuncuyu verelim ustunede para verelim istersen?

ne borcu varmış hocanın demir spora

Utanmasa bizden oyuncu artı para isteyecek.

Onu almadan once dusunecektiniz. O kadar para verilir mi Belhanda'ya zaten.
Azcık işler iyi gidiyor ya ağız ishali olmuş...Araplar bile çoktan uyandı, Belhanda' nın bir ''Futbolcu leşi'' olduğuna da bu naif abimiz şimdi farkına varabiliyor, yediği kazığın...

Feg ve babel var isterseniz yerli olarakta aytaç ve oğulcan olabilir

Allah Allah ne borcuymuş. Varsa ancak bize vardır size değil.

ilk kez bir anadolu kulübü başkanının konuşmasını beğendim.

bu yabancı sınırı hakkında böyle diyorsa yaza somut adımlar atılır

Geri
Üst Alt