Muslera ve Marcao Dışında Tüm Yabancılar Yollanmalı

Hangi durumda ne yapması gerektiğini bilen, sistemi olan ve emekli olmamış bi td lazım önce.

Bütün takimi degistiremeyecegine gore idmandan hocanı dehlersin.

Görev seni bekler Okan Hocam.

Yeni kadro yapilanmasi icin ilk once bu isten anlayan yonetici ve sportif direktor lazim. Terim veya Albayrak bu isin altindan kalkamaz.

Kayseri o paralara bırakır mıydı bize sence?

Hangi paralara, Beşiktaş bedelsiz aldı resmen. Yine önce gidip oyuncuyla anlaşmaya çalışıp Berna hanımı çıldırtmasalar oyuncu da pek tabii bize gelmek isterdi. Anca arkadan iş çevirmeyi bildikleri için onu da ellerinden kaçırdılar. Akbaba'da aynısı oldu kazıkla aldılar, Vedat'ta aynısı oldu Fener'e kaptırdılar, aynısı Mensah'ta oldular Beşiktaş'a bile peşkeş çektirdiler. Komik bile olmayan bir yönetim.

hayallerle yaşayanı gerçeklerle severler arkadaşlar o yüzden hayal kurmayın ya zevk almaya bakın ya da izlemeyi ve takip etmeyi bırakın

Bu dediklerin hepsi gitse bile eminim ki bunlarin yerine gene cöp oglu cöp dolacak takima cünkü adamlarda vizyon yok, bügünü kurtarmak icin yapiliyor transferler yarini kimse düsünmüyor, takim öyle bir hal aldiki neredeyse satilacak oyuncu kalmadi takimda. Bak simdi transfer dönemi gene aynisi olacak.

Her sene aynı kelam.. Para ettiği düşünülen sorunlu futbolcular ayıklanıp satılacak, yerine futbolcular transfer edilecek. Bir bakmışsınız transfer sezonu bitimine 1 hafta kalmış. Ne giden var ne gelen. Son gün kiralık oradan buradan bulup, ocak ayını işaret ede ede bıktırdı artık. Zaten rezalet olan lig, taraftarsız tamamen işkence haline geldi. Bu Galatasaray'a bu sene neredeyse 5 maç falan tam 90 dakika tahammül edebildim sanırım. Göz göre göre işkence izletiliyor, başka bir şey yok. Bugün Kerem Aktürkoğlu neden oynamaz arkadaş neden.. Maçı kurtarmasını beklemiyoruz, ahım şahım bir şeyde beklemiyoruz ama bu çocuk şu zamanda oynamayacaksa ne zaman oynayacak? İzlenmez bu lig, gerçekten izlenmez.

Hem bunların çoğuyla sözleşme uzatılır hemde bu yetmemiş gibi bunlar gibi bir kaç tane daha yetersiz alır bu yönetim.

Muslera dişinda üst düzey yabancı oyuncumuz olduğunu düşünmüyorum. Hepsi gidebilir. Ama Marcao harici teklif gelecek oyuncu yok gibi.

Hayali yaşarken gerçek dünya da, zamanı içmişiz haberimiz yok..

Muslera, Marcao, Taylan dışında bana güven veren tek bir oyuncu bile yok bu takımda. Luyindama sakatlık sonrası servet çetin rolüne büründü. Marcao gitsin Luyindama kalsın diyenler vardı bir de. Marcao takımdaki en iyi stoper ve ayağı en düzgün adamlardan biri ve sol stoper. Zaman zaman saçmalıyor doğrudur lakin bu adamı göndermek demek zaten az olan şampiyonluk şansını tamamen bitirmek demektir. Olmadığı maçta uzun süredir hiç olmayan bir şey olmuş ve 4 gol yemişiz. Sanırım yeterli bir done. Luyindama sakatlık öncesi iyi bir oyuncuydu denebilir lakin şu anda değil. Ayrıca son derece laubali ve ciddiyetsiz bir oyuncu. Daha doğrusu dengesiz bir adam diyelim. Diagne kadar değil tabi.

Konya'nın attığı golü gördüm, o ana kadar oynanan futbolu gördüm. Konya da golü bulunca maçı kapattım. Ben bir maçı özellikle Galatasaray maçı ise kolay kolay kapatmam. Lakin olacakları az çok görmüştüm öyle de olmuş. Biraz önce özeti seyrettim rezaleti gördüm. Yine Karagümrük maçı gibi ikinci yarının hemen başında yenen bir gol. Bunun adı laubaliliktir. Hakem resmen lehimize penaltı uydurmuş, rakip takımın hocası atılmış. Ona rağmen 4-2 mağlup duruma düşmek büyük beceri ister.

Velhasıl kelam 3 isim dışında ve Oğulcan, Kerem vs... gibi gençler dışında herkes gönderilebilir lakin bu hiç gerçekçi değil. O yüzden devre arasında Diagne, Falcao ve Belhanda üçlüsünün en az ikisinden bir şekilde kurtulmalıyız. Bunun yanında kaliteli bir orta saha, Onyekuru tarzı hızlı bir kanat ve mümkünse Adem Büyük gibi maliyeti düşük lakin katkısı büyük bir alternatif santrafor. Yeni Santrafor, Babel ve Oğulcan ile bir şekilde o bölgeyi kotarırız lakin orta sahasız hiçbir şey yapamayız. Bir de üstüne Muslera sağlam dönerse belki bir şeyler olabilir. Elden de başka bir şey gelmez şu anda.

Hocayı göndersek yerine Tudor, Riekerink, Hamza vs... gibi bir saçmalık geleceğini bildiğim için hocaya bir şey diyemiyorum. FT'ye mecburuz gibi görünüyor lakin bu yönetime mecbur değiliz. Bir an önce seçim kararı aldırılmalı.

Geri
Üst Alt