Muslera, Marcao, Taylan dışında bana güven veren tek bir oyuncu bile yok bu takımda. Luyindama sakatlık sonrası servet çetin rolüne büründü. Marcao gitsin Luyindama kalsın diyenler vardı bir de. Marcao takımdaki en iyi stoper ve ayağı en düzgün adamlardan biri ve sol stoper. Zaman zaman saçmalıyor doğrudur lakin bu adamı göndermek demek zaten az olan şampiyonluk şansını tamamen bitirmek demektir. Olmadığı maçta uzun süredir hiç olmayan bir şey olmuş ve 4 gol yemişiz. Sanırım yeterli bir done. Luyindama sakatlık öncesi iyi bir oyuncuydu denebilir lakin şu anda değil. Ayrıca son derece laubali ve ciddiyetsiz bir oyuncu. Daha doğrusu dengesiz bir adam diyelim. Diagne kadar değil tabi.
Konya'nın attığı golü gördüm, o ana kadar oynanan futbolu gördüm. Konya da golü bulunca maçı kapattım. Ben bir maçı özellikle Galatasaray maçı ise kolay kolay kapatmam. Lakin olacakları az çok görmüştüm öyle de olmuş. Biraz önce özeti seyrettim rezaleti gördüm. Yine Karagümrük maçı gibi ikinci yarının hemen başında yenen bir gol. Bunun adı laubaliliktir. Hakem resmen lehimize penaltı uydurmuş, rakip takımın hocası atılmış. Ona rağmen 4-2 mağlup duruma düşmek büyük beceri ister.
Velhasıl kelam 3 isim dışında ve Oğulcan, Kerem vs... gibi gençler dışında herkes gönderilebilir lakin bu hiç gerçekçi değil. O yüzden devre arasında Diagne, Falcao ve Belhanda üçlüsünün en az ikisinden bir şekilde kurtulmalıyız. Bunun yanında kaliteli bir orta saha, Onyekuru tarzı hızlı bir kanat ve mümkünse Adem Büyük gibi maliyeti düşük lakin katkısı büyük bir alternatif santrafor. Yeni Santrafor, Babel ve Oğulcan ile bir şekilde o bölgeyi kotarırız lakin orta sahasız hiçbir şey yapamayız. Bir de üstüne Muslera sağlam dönerse belki bir şeyler olabilir. Elden de başka bir şey gelmez şu anda.
Hocayı göndersek yerine Tudor, Riekerink, Hamza vs... gibi bir saçmalık geleceğini bildiğim için hocaya bir şey diyemiyorum. FT'ye mecburuz gibi görünüyor lakin bu yönetime mecbur değiliz. Bir an önce seçim kararı aldırılmalı.