Muslera ve Marcao Dışında Tüm Yabancılar Yollanmalı

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray'da bugün itibariyle Falcao, Belhanda, Feghouli, Babel, Diagne, Sekidika, Etebo, Linnes, Omar, Saracchi, Ozornwafor, Donk ve Luyindama dönemi fiili olarak sona ermistir.

Yeni yönetim Muslera ve Marcao ile devam edip bu yukaridaki oyunculardan bir an önce kurtulmalidir. Muslera'ya 2 milyon euro'dan yeni kontrat yapilmali. Bu üst limite uyulmalidir.

Oynadigi futbol kadar para alan bir kadro kurulmalidir. Kalitesiz yabanci olmamali. Aldigi parayi hak etmeyen yabanci olmamali.

Fatih, Sener, Ömer, Jimmy ve Akbaba gibi 5 vasat alti yerli devam etmemelidir. Digerleri kalabilir.

Yerlerine hangi parayla daha iyisini alacagiz? Oyuncu satmayi da beceremiyoruz malum.

Aklima gelen sarki bu durum icin:

Bugün cok yoruldugunu düşünüyorum
Senin ve forum saglıgı acısından üyeliginden cıkıs yapmanı onerırım
yanlıslıkla 1 baslık kitlemissin ama farkında degildin
1 bardak suyun icine 2 3 limon dilimi atıp 5 dk beklettikten sonra yudumlayabilirsin biraz sakinlestirir

Katılıyorum. Yerlilerden de gidenler olmalıdır. Ama maaleaef iki adam alacağımız şüphelidir.

Berke Karabacak

Keşke olsa ama imkansız bu durum. Bu oyuncuların hangilerini elden çıkarabilirsin ki çıkardığında da sana ne gelir bişey gelmez.
Yarı yarıya bir revizyon olabilir ek olarak feguli ve donk belki 1 isim daha tutulabilir diğer türlü olmaz o iş.

Yerlerine hangi parayla daha iyisini alacagiz? Oyuncu satmayi da beceremiyoruz malum.

Aklima gelen sarki bu durum icin:

Limite uydun da ne oldu, limit diye diye kulübü sömürdüler. Avrupa'ya gidecek dereceyi bile yapamiyoruz. Ceza yesek bile bir sey olmaz.

Galatasaray'da bugün itibariyle Falcao, Belhanda, Feghouli, Babel, Diagne, Sekidika, Etebo, Linnes, Omar, Saracchi, Ozornwafor, Donk ve Luyindama dönemi fiili olarak sona ermistir.

Yeni yönetim Muslera ve Marcao ile devam edip bu oyunculardan bir an önce kurtulmalidir. Muslera'ya 2 milyon euro'dan yeni kontrat yapilmali. Bu üst limite uyulmalidir.

Oynadigi futbol kadar para alan bir kadro kurulmalidir. Kalitesiz yabanci olmamali. Aldigi parayi hak etmeyen yabanci olmamali.

Fatih, Sener, Ömer, Jimmy ve Akbaba gibi 5 vasat alti yerli devam etmemelidir. Digerleri kalabilir.

Ben bir tek Lyundama yi da yollamazdim.

Tum takim gibi o da iyi antreman yaptirilmadigindan hala forma giremedi bence sakatlik sonrasi.

Gecen sene çiğ ciğ insan yedi bu herif. Şimdi degersiz haldeyken satilmamali.

Limite uydun da ne oldu, limit diye diye kulübü sömürdüler. Avrupa'ya gidecek dereceyi bile yapamiyoruz. Ceza yesek bile bir sey olmaz.
Men cezasi yersek katildigin ilk an seni Avrupa'ya yine almazlar. Oyle senin dedigin gibi olmuyor maalesef.

Evet Mensah'ı Beşiktaş'a kaptıran adamların 3 günde bitirebileceği bir operasyon.

Ülkenin ekonomisi ne halde
Şunun olacağına inancınız var mı gerçekten
Yapmayın

Yeni yönetim Muslera ve Marcao ile devam edip bu yukaridaki oyunculardan bir an önce kurtulmalidir. Muslera'ya 2 milyon euro'dan yeni kontrat yapilmali. Bu üst limite uyulmalidir.

Hala asıl sorunu belirleyemiyosun yada yazmıyosun. Tamam oyuncu kalitemiz sıkıntılı vs ama herşeye rağmen bu kadro bu kadar kötü oynayacak bi kadro değil. Disiplin ve sistemle başa oynar. Ama bu teknik ekiple 20 adam gönder 20 adam al, ne değişecek. Hepsi ortalama üstü yıldız olmalı ki biri çıkıp maçı çevirsin, e o da olamayacağına göre bu memtalite ile dediğin işe yaramaz.

Geri
Üst Alt