Video Haber Muslera'dan Okan Buruk'a: "Benim için bitmiştir"

Sıkıldım artık bu kulübün herkesin psikolojik destekçisi olmasından
Niye sürekli alkış görmek istiyorsunuz yahu
İş yerinde ben sürekli övgü almıyorum sen de almayacaksın kusura bakma
Kaptansan güçlü duracaksın en ufak ıslıkta veya homurtuda yaptığı harekete bak

En başta gitmek istediği halde zorlayıp bir sene için daha ikna eden yönetimde hata var. Formsuz olduğu çok net belli iken yedeğe çekemeyen hocada hata var.

Muslera'ya gelirsek eğer; Efsanemizdir, Türk futbol tarihinin akışını değiştiren bir transferdir doğru. Amma ve lakin her güzel şeyin bir sonu var maalesef. Sezon başından beri sahaya patır patır bırakıyor. Muslera farkı dediğimiz fark artık yok. Geleni geçeni içeri alıyor. Refleksleri zayıfladı tabi ama sıkıntı sadece o da değil. Konsantrasyon eksikliğinden çok da pozisyon hatası yapıyor.

Maalesef bu soruna bir an önce çözüm bulunmalı. Gerekirse devre arası yollar ayrılmalı ve alternatif bir kaleci transferi yapıp sezon sonuna kadar Günay'ı kaleye koymalıyız.

Avrupa'da zaten bizden cacık olmayacağı bu akşam itibari ile tescillendi. Bari ligi kurtaralım. Bu hamleyi yapamazsak görünen o ki lig de elden gidecek.

Sende çalış kazanmış eyy zihniyeti fakir benim kazanmadığımı nerden biliyorsun

Burda yazan konuşan herkesi kendin gibi mi sanıyorsun

Eleştiriye katlanamıyorsun bak şurdan evrilip yuvarlanıp gidersin görmezden gelirsin

Çocuk gibi şikayet etme delikanlı ol biraz.

Tatlı tatlı oku geç tamam mı iki gözümün çiçeği
Yav he he. En az 50-60m euro bugüne kadar kazanmis adamla kendini bir tutman komik.

onda da direk var son dakika. şansa gol yememişiz onda da. düşüş var evet toparlanmamız lazım ama. burda bunlar yaşanırken konya maçında kulübeye çekileceğini sanmıyorum. çekkilmemeli de sezon ortasında muslerayı kaybetme lüksü yok takımın. sene sonu yolar ayrılacak zaten belli ki. iyi ayrılmalıyız. en çok hakedenlerden.

Sanchez iyi bir futbolcu ama neden en üst seviye takımlarda oynayamadığı da bu dönemde belli oldu.

Muslera'yı geçen sezon son 1.5 ay ve bu sene komple beğenmiyorum ve bence miladı dolalı da 2.5 sene oldu.

Ama takım kaptanını ıslıklamak heleki bu isim 13-14 senelik oyuncun ise takımı dinamitlemek demek.

Geri
Üst Alt