Video Haber Muslera'dan Okan Buruk'a: "Benim için bitmiştir"

Okan Buruk: "Muslera'ya yapılan bir tepki olarak değerlendirmiyorum. O top geriye doğru oynandığı için bir ıslık çıktı. Maçtan sonra da taraftarlarımız kaptanımıza sahip çıktı."

asla kabul etmıyor

Young boys maçında golü yedikten sonra yaptığı her şeyi bitirmişti zaten. Sezon sonu vedalaşılır.

Islıklanması hata çünkü

Torreira
Mertens
Muslera

Çok yakın arkadaş. Onları da kırıyorsun.

Muslera efsanemiz evet ama bu sene yok. Hata yönetim ve Okan hoca da planlama yaparken sene başı plaket verip gönderecektik.

Misal Mertens seneye asla kalmaz artık bende kötüo olursam ıslıklanırım diye.

yapmayın arkadaşlar günay'ı çiğ çiğ yer bu taraftar kaleci bulunur ben olsam emiliano martinez'i getiririm ama vermezler

Gunayda berbat bir kaleci ne gunayi yav iyi bir kaleci alınmalı

Islıklanması hata çünkü

Torreira
Mertens
Muslera

Muslera efsanemiz evet ama bu sene yok. Hata yönetim ve Okan hoca da planlama yaparken sene başı plaket verip gönderecektik.

bu 3lü kesilirse takım kendine gelir

Gunayda berbat bir kaleci ne gunayi yav iyi bir kaleci alınmalı
İdarelik (Muslera kendine gelene kadar) olabilir yani sonuçta ikinci kaleci kendisi. Daha iyisi elbet alınmalı ama onuda teknik heyet bidaki sezon için düşünmeli.

Taraftara laf edecek konumda değil açıkçası.

Dua etsin daha yeni geliyor kendisine karşı tepkiler. Bu sezon adeta bok gibi. Her geleni içeri alıyor.

İdarelik (Muslera kendine gelene kadar) olabilir yani sonuçta ikinci kaleci kendisi. Daha iyisi elbet alınmalı ama onuda teknik heyet bidaki sezon için düşünmeli.
Alper admir dün laf ediyordur kaleci talebime. Ne dediysek çıkıyor. Bu uruguaylı kulübeye geçmez gitmediği sürece oynatacaklar sen beni dinle.

Oyuncularimizi zamaninda yollamayi beceremiyoruz. Nadir pozitif örnek Boey, o da Bayerne acil sag bek lazimdi diye.

Bu kaleci suçlu değil sorun hocada. Forma adaleti diye birşey bilmiyor

bu sene yaptığımız 30 maçın yalnızca 4ünde gol yememişiz. Onlar da lig maçları zaten. Bodrum ve Kayseri bile bizle aynı, 4 maçta gol yememişler.

Avrupada 7 maçta 14 gol yedik, maç başı 2 gol. Bizden fazla gol yiyen tek takım kiev. Neresinden bakarsan bak rezillik.

Benim anlamadığım Muslera'nın bu kadar kolay bağ koparması çok mu profesyonel? Asıl duygusal olan, öfkeli, duygu patlaması yaşayan taraftar olması gerekirken sanki takım öndeyken hatalı gol yedi de tepki görmeye başladı. 3-3 oldu diye tepkiler geldi, bunu da en çok kendisi hakediyordu hiç kusura bakmasın.

Birikmişlik var daha geçen sezondan beri. Avrupa maçlarında en kötü kalecilerden biri Muslera. YB elendik, gitti adamı tekmeledi. Özür bile dilemedi.

Sezon başında da sosyal medyadan tepki gördü diye güle güle diye emoji paylaşımı yapmadı mı? Avrupa maçlarında zaten kötüydün, 5-0'lık Jk maçından beri ligde de vasatı aşamıyorsun. Bir de ateşe körükle gidiyorsun. Sen taraftar ile bağını koparmaya hazır bir görüntü çiziyorsan taraftar nereye kadar dayanacak?

Bizim için de bitti

Sayemizde avrupanin en zengin kalecilerinden biri oldu.
Haa hakketti mi? Hakketti ne oyuncular gördük aldığı paranın bir kuruş hakkını vermeyen

Islıklanması hata çünkü

Torreira
Mertens
Muslera

Mertens hariç diğer 2 si yani muslera ve torreira çok kötü performans veriyor bu sezon.bir şekilde takımdan ayrılsalar level atlarız

Geri
Üst Alt