Video Haber Muslera'dan Okan Buruk'a: "Benim için bitmiştir"

Ambaroğluambar

Yıllardır kene gibi yapıştın azcık kötü savunmalar da ne olduğun ortaya her zaman çıktı

Ve yıllardır hayalinde göremiyeceğin paraları aldın durdun

O hareketten sonra birdaha ki maça çıkarsan adam değilsin

Yan top özürlü rezil kaleci senin yediğin jeneriklik gollerden fizana yol olur daha birde artislik yapıyorsun

Tamamen hocaya yazarim.Bu isin buraya gelecegi belli oynatmayacaksin günay hatali gol yerse yesin.

Okan ciddi kafadan takıntılı insan.Ufak tefek hata diyor ulan avrupa gitti aloooooooooo.

Muslera konusunda dogru elestiriyi yapmak onemli.

Bir tarafta 14 senedir bu takimin kalesini koruyan ve sembol oyuncu haline gelmis sempatik bir karakter, onunla kazanilmis 7 sampiyonluk ve daha nice kupalar.

Diger tarafta son 1 senedir performansi dususte ve artik yasinin verdigi dezavantaj ile eski gunlerine donmeyecegini bilmektir.

Bu sezon sonu guzel bir veda yapmak lazim kendisiyle. Elestiriyi hakediyor ama kalp kirmadan ugurlamayi da bilmeliyiz boyle oyuncular bizim kulube 20-30 senede bir geldigi zaten bu ornekten anlayabiliyoruz. O yuzden efsane statusune gelmis oyunculari da diger oyunculardan biraz farkli tutmak lazim bana kalirsa.

Yonetime/hocaya gelirsek, bu konuda fazla duygusalliga gerek yok. Disari tabi ki guzel mesajlar verilmeli ama kapali kapilarin ardinda seneye transfer lazim kaleye, hemde birinci kaleci olarak. Buna gec kalmadan baslamis olmalari gerek cunku 14 sene sonra ilk defa kaleci degisikligi yapacagiz buyuk ihtimal oyle yan koyden bir kaleci getirdim ile taraftari mutlu edemezler.

kusura bakmayinda taraftar boru degil, hic bir topcuda vazgecilmez degil, eger elestirmeyi kabullenmiyorsan zaten oynama, sonucta babasinin hayrina oynamiyor.

Ambaroğluambar

Yıllardır kene gibi yapıştın azcık kötü savunmalar da ne olduğun ortaya her zaman çıktı

Ve yıllardır hayalinde göremiyeceğin paraları aldın durdun

O hareketten sonra birdaha ki maça çıkarsan adam değilsin

Yan top özürlü rezil kaleci senin yediğin jeneriklik gollerden fizana yol olur daha birde artislik yapıyorsun
Bu adama forumda ceza verilmezse daha foruma girmem görelim bakalim adaletinizi gsc yönetimi

Burası düşler tiyatrosu değil. Kim boktan oynarsa elestirilmeyi hakkeder. Uzun zamandir takim basarili oldugu icin taraftar bu yuzunu gostermemisti ama arttik bunu bilerek oynarlar.

Esin dostun geliyor, istanbulun rahati guzel aile duzenini mi kurdun o zaman kotu oyndiginda herkesin onunde isliklanmaya hazirlikli olacaksin. !! Milyon eurolar aliyorsan hakkini vereceksin

Günümüz tribünü 3 maç kötü oynasın Metin OKTAY'ı bile ıslıklar öyle bir şımarıklık var. Eleştirmeyi anlarım. Dinlendirilmesini istemeyi anlarım. Yerine kaleci transfer edilsin anlarım ama ıslıklamak, yuhalamak nankörlüktür. Bu adam çok şey kattı bu takıma. Göğsümüzdeki yıldızların 1inden fazlasında bu takımdaydı..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hiç taraftara kızma, hocaya söyle
Bu oyun ne, ne oynuyoruz biz de, milletin dili sarkıyor 85’e kadar bekliyorsun değişiklik için de

rakip çok basit gol attığında gaza geliyor. normalde 2-0 3-1 de fişi çekersin ama paşam izin vermiyor. iyi şampiyonluklarda katkısı var diye bir tane de şampiyonluk hediye etsin rakibe. zaten bu sezon üçlemeyi öyle yapacak gibi.

Bu adama forumda ceza verilmezse daha foruma girmem görelim bakalim adaletinizi gsc yönetimi

Ağlamayacaksın burada milyonlarca euro para alıyorsan rezilleri oynayamazsın taa young boys maçında bu yana dibe çakılmış bu rezil kaleciyi savunma bana

Foruma girmezmiş bilmem neymiş çocuk çocuk işler

Ağlamayacaksın burada milyonlarca euro para alıyorsan rezilleri oynayamazsın taa young boys maçında bu yana dibe çakılmış bu rezil kaleciyi savunma bana

Foruma girmezmiş bilmem neymiş çocuk çocuk işler
Sende çalış sende kazan. Zorla mi almış paralari? Vermeselermis beyzadeler. Sen burada sümüklü ağzınla 14 sene emek vermis topcuyu bir senede ağzına meze yapamazsin

Bu arada Muslera duygusal falan eyvallah ama HER puan kaybindan sonra kaybolan, hem sosyal medyada hem televizyondan kkaybolan bir oyuncu KAPTAN olamaz. Kimse kusura bakmasin.

Benim anlamadığım şey şu. Neymiş adam fedakarlık yapmış. Sakatmış oynamış bla bla bla. Sanki bana asgari ücretle oynuyorda fedakarlık yapıyor. Ulan yılda 100milyon tl para alıyorsun bide neymiş efendim protesto edince bitmişmiş. Hadi ordan derler adama. Sanki bunca yıl babanın hayrına oynadın. B6 arabesk tavırlardan artık kurtulmak lazım koca casillası def etmiş madrid. Sana ne oluyor nando. Eğer bugünlere geldinse bunda Galatasarayında payı var unutma. Dünyanın hiçbir yerinde seni bu kadar kimse bağrına basmaz

Sende çalış sende kazan. Zorla mi almış paralari? Vermeselermis beyzadeler. Sen burada sümüklü ağzınla 14 sene emek vermis topcuyu bir senede ağzına meze yapamazsin

Sende çalış kazanmış eyy zihniyeti fakir benim kazanmadığımı nerden biliyorsun

Burda yazan konuşan herkesi kendin gibi mi sanıyorsun

Eleştiriye katlanamıyorsun bak şurdan evrilip yuvarlanıp gidersin görmezden gelirsin

Çocuk gibi şikayet etme delikanlı ol biraz.

Tatlı tatlı oku geç tamam mı iki gözümün çiçeği

Geri
Üst Alt