Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.959
- 51.179
- 3.683
Yav dayım ne Günay'ıGunayin hakkini yedi hoca ile birlikte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav dayım ne Günay'ıGunayin hakkini yedi hoca ile birlikte
Nereye iyi oynuyor yahu? Eski performansından eser yok. Ayrıca süper de oynasa ne fark eder? Sırf arkadaşı diye kötü oynayan adamı kesmeyeceksen Kerem Demirbay'ın ilk 11 oynaması gerekir.Torreira 2 maçtır gayet iyi oynuyor. 50 maçın 3-4 maçlık periyodunda düşmesi normal. Bu adamlar bu takımın omurgası. Onu çıkar bunu koyla takım falan olamazsın. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Paramparça olursun bir anda.
Ne var la, oynadigi maclarda musleradan iyidi. Ha transfer yaptilar da ben illa gunay mi dedimYav dayım ne Günay'ı![]()
Günay da kötü 1 kaleciNe var la, oynadigi maclarda musleradan iyidi. Ha transfer yaptilar da ben illa gunay mi dedim![]()
Ufak tefek dedigi sayisiz hata bu sezon, CL ön elemeden tut, Avrupa Liginde ilk 8e kalmaya kadar basit gollerle yaktiOkan Buruk: "Galatasaray için çok değerli bir insan olan Muslera'yı ufak tefek şeylerle harcamamamız lazım ve onunla devam edeceğiz!"
Yav he muslera geleni iceri almada daha önde haklisin kanksGünay da kötü 1 kaleciHatta konsantrayon konusunu da ele alırsak Muslera daha önde..