Video Haber Muslera'dan Okan Buruk'a: "Benim için bitmiştir"

1 golü olan takım buna 3 gol attı tek maçta. Birinde sıfırdan gol yemeyi başarıyor diğerinde 1.60 lık bir velet buna perdeleme yaptı diye çıkmıyor altıpasa öyle yediriyor. Ayağına gelen her topu yanlış yerlere savuruyor sonra beni eleştirdiler yuhladılar. Hareket ettirirmeyen langırt kalecisi gibi duruyor öylece. Birde mağdur oldu şimdi.

Okan Buruk: "Galatasaray için çok değerli bir insan olan Muslera'yı ufak tefek şeylerle harcamamamız lazım ve onunla devam edeceğiz!"

Okan burukun eseri. Bitik hale gelmiş muslerayı bu hale düşene kadar oynatıp inat etti

Torreira 2 maçtır gayet iyi oynuyor. 50 maçın 3-4 maçlık periyodunda düşmesi normal. Bu adamlar bu takımın omurgası. Onu çıkar bunu koyla takım falan olamazsın. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Paramparça olursun bir anda.
Nereye iyi oynuyor yahu? Eski performansından eser yok. Ayrıca süper de oynasa ne fark eder? Sırf arkadaşı diye kötü oynayan adamı kesmeyeceksen Kerem Demirbay'ın ilk 11 oynaması gerekir.

Geçen sene adam gidecekti yalvar yakar gel içimizden geç diye dünya para verip tuttuk kendi ayağımıza sıktık müthiş.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 15 seneyi domine etmemizin başlıca sebebi Muslera'dır esas kötü dönemde iki tarafın anlayışla yürür bu işler. Doğru zamanda ayrılmayı becermekte yöneticilik işidir keşke buralara gelmeseydi.

Sezon başı güzel güzel yolları ayıracaktık. Adam zaten ülkesinde aldığı takımla uğraşmak istiyordu. Ailesi de zaten Uruguay’da. Zorla tuttuk. Sonu kötü bitiyor işte. Zorla güzellik olmaz.

benim icin kimse galatasaraydan buyuk degildir. Yeter bana. Etinden sutunden faydalandik. Efsanemiz oldu tamam bitti gitti benim icin. Parasini pasa pasa kazandi. Hayrina oynamadi. Gunay musleradan her turlu daha iyi katki verir. Vedalasalim hemen

Kerem demirbay içeri gidince haşlıyodun tribüne gidilecek diye

Noldu kendin gelmiyon

Ukan okan yat kalk taraftara dua et

Korktuğun için yedeğe çekemediğin adamı ıslıklayıp paket ettiler sen de günayı oynatabileceksin artık ya da yeni kaleci aldırabilirsin

Geri
Üst Alt