Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
- 6 Şubat 2011
- 6.182
- 2.953
- 1.588
Bu takıma şampiyonluk için iyi bir Muslera şartoğlu şart! O da artık olmayacağına göre oturup fenerin puan kayıplarına dua edeceğiz artık...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok güzel performans veriyordu torreiraAynen güle güle. Torreira'dan performans alırsın sonra.

Bu benim de aklıma ara ara geliyor ama inanmak istemiyorum açıkçası.bence bunun okanla arası hiç iyi değil okanı yemeye çalışıyor başka bir izahı yok çünkü bi kaç ay evvel laf çarpmıştı okana zaten ben henüz kalma ya da gitme kararımı vermedim diye
Bittiyse fesih et git kardesimTaraftarın bir kısmı Muslera'ya destek için tribüne çağırdı ama Muslera gitmedi. Kenarda Okan hocanın elini sıkmaya gittiğinde ona dediği "Benim için bitmiştir"
(Trt Spor)
Aynen güle güle. Torreira'dan performans alırsın sonra.
Torreira performans versin diye mi ilk 11 oynatıyoruz yani. Musleraya her zaman saygım sonsuz ama real efsanesi ramos bile zamanı gelince yollar güzelce ayrılıyor.Aynen güle güle. Torreira'dan performans alırsın sonra.
Ne alaka? Torreira'nın performansı da düşüşte zaten. Torreira'nın gönlü hoş olsun diye karar mı alınır?Aynen güle güle. Torreira'dan performans alırsın sonra.
tudoru ham yapmıstıbence bunun okanla arası hiç iyi değil okanı yemeye çalışıyor başka bir izahı yok çünkü bi kaç ay evvel laf çarpmıştı okana zaten ben henüz kalma ya da gitme kararımı vermedim diye
Büyüm ayıp ediliyor musleraya 10 senedir bu adamın taraftara tek yanlışı olmadı nankörlük yapılıyor.Su adami.isliklamak.ayiptir
Efsanemiz.o.bizim
kahrolsun istibdat yaşasın hürriyetBu adama hakaret edenler banlanmalı, ıslıklayanların kombinesi iptal edilmelidir.
Size özgürlük fazla geldi kaldıramadınız.