Muslera'dan Taraftara Tepki

gecen sene ıslıklandı 2. oldugumuz kesınlestı bayada olay oldu adam formayı yerlere attı ama hooop baskan sozlesme uzattı ustune zam yaptı..taraftar ne yapabılır buna? cıkıp adamı arabasında mı dovsun anlamıyorum ne bekledıgınızı?.durduk yere ıslıklanmadı bu adamlar gecen senede zaten kotu oldugu ıcın ıslıklandı hala da kotu gıdıslerı devam edıyor...alkıslasalar ıyı olacaklarsa onu deneyelım?taraftar ne yapabılır buna? cıkıp adamı arabasında mı dovsun anlamıyorum ne bekledıgınızı?

Islkıklanmaya karşı çıkarken arabasında dövülmesini destekleyeceğimi düşünüyorsunuz sanırım. :)

Bir şey yapılamıyorsa, yapılmasın. Bu kadar basit.

Çünkü sonuç alınamadığı gibi eksi olarak dönüyor görüldüğü üzere. Ya da başka bir çözüm yolu bulunsun. Ama eksi sonuç vermeyeceğini bile bile ne gerek var?

Kısır döngüye bağladım biraz ama söylenecek pek bir şey yok. Gereksiz sadece.

İyi geceler size...

Beyler bakın bu tepkinin sonuna kadar arkasındayım Burak'ın bir pozisyonu var vurması gerekiyor ve pas vermeyi tercih ediyor tek sebebi bugünkü saçma sapan protestolar belki orda 1-1'i yakalayıp öne geçerdik Selçuk başta o ıslıkları almasa 20cm daha sağa bir frikik çakarak kaleyi hedefleyebilirdi tamam herşeyi yazıyoruk ediyoruz ama yakışmıyor Selçuk yuhlanıyor Sneijder alkışlanıyor 5dk geçmeden Sneijder uzaya top atıyor madem adaletiniz var bunuda yuhlucanız sadece oyuncuların kafasını yorup yapması gerekeni yapmasını engelliyorsunuz bu protestolar devam ettikçe ne Burak eski formuna döner nede Selçuk eski frikiklerini atar bunlardan artık futbolcular o kadar korkmuşki sadece maçı tekrar izleyip bazı şeyleri düşünün hiç aklınıza gelmedimi frikikte Sneijder top başına gelmedi 2 sebebi vardı 1. Selçuk'un morali yerine gelsin 2.si atamazsam benide topa tutarlar ben bu yüke girmeyim demiştir herhalde eskiden frikiklerde 10 kişi gelirdi top başına ama böyle giderse ne Burak kaybeder ne Selçuk adamlar 3'er lira koyar cebine biz CL'den koparız 4. yıldızıda ancak geceleri havada görürüz k.bakmayın.
Kimse demiyor yada diyemiyor takımın en kötü oynayan 3 adamı veysel cemali ve Sneijder di... Hala burada selçuk burak diyorlar en azından bu adamlar bugün mücadele etti koştu bastı filan... Nanköruz biz çünkü ve asla adaletli değiliz maalesef...

Önce top oynayın maç kazanın sonra artistlik yapın

Envoyé de mon Nexus 5

Once adam gibi top oynasinlar sonra taraftara tepki gostersinler

taraftar bugun resmen sahaya dalacakti

selcuk cikarken onun yuzunden tribunde kavga bile cikti

Son düzenleme:
Sinirinin kaynağı kupa maçındaki yaşananlar bence ki haklıda adam.

türk taraftarlar böyle seyleri seviyor

Kim haklı karar veremedim ya la

. Bir sekilde onumuzun acılması icin bu adamlardan kıurtulmamız lazım. Taraftar ben bu oyuncuları galatasarayda istemiyorum mesajı vermeli. Yoksa gidisat belli. Bu grupta sonunculuk ligde ise 2. ya da 3. luk. He bunlar degisse gruptanmıı cıkıcaz hayır. Yıne sonuncu olucaz grupta buyuk ihtimal ama en azından birseyler denemis olucaz. Belki tutar tutmasada bundan kotu olmaz.

Son düzenleme:
Özellikle Selçuk konusunda taraftara kızgınım. Çok önceden ıslıklanmalıydı. Yeter artık çoktan taştı sabırlar :mad::mad:

Prandellide alsın mesajı çeksin yedeğe artık başlarım sınırına.

Beyler bakın bu tepkinin sonuna kadar arkasındayım Burak'ın bir pozisyonu var vurması gerekiyor ve pas vermeyi tercih ediyor tek sebebi bugünkü saçma sapan protestolar belki orda 1-1'i yakalayıp öne geçerdik Selçuk başta o ıslıkları almasa 20cm daha sağa bir frikik çakarak kaleyi hedefleyebilirdi tamam herşeyi yazıyoruk ediyoruz ama yakışmıyor Selçuk yuhlanıyor Sneijder alkışlanıyor 5dk geçmeden Sneijder uzaya top atıyor madem adaletiniz var bunuda yuhlucanız sadece oyuncuların kafasını yorup yapması gerekeni yapmasını engelliyorsunuz bu protestolar devam ettikçe ne Burak eski formuna döner nede Selçuk eski frikiklerini atar bunlardan artık futbolcular o kadar korkmuşki sadece maçı tekrar izleyip bazı şeyleri düşünün hiç aklınıza gelmedimi frikikte Sneijder top başına gelmedi 2 sebebi vardı 1. Selçuk'un morali yerine gelsin 2.si atamazsam benide topa tutarlar ben bu yüke girmeyim demiştir herhalde eskiden frikiklerde 10 kişi gelirdi top başına ama böyle giderse ne Burak kaybeder ne Selçuk adamlar 3'er lira koyar cebine biz CL'den koparız 4. yıldızıda ancak geceleri havada görürüz k.bakmayın.

Yuhalamaya karsıyım ama ne selcuga ne buraga bu taraftarın tahamulu yok. Taraftarında bir sabrı var. Bu forumda gecen seneden beri duzenli olarak Burak selcuk yerden yere vuruluyor. Bunlar sureklş oynatılarak artık nefret ettirildiler. Ben artık mesela burak ile selcugun oynadıgı macları cok onemlı mac degilse izlemiyorum cunku biliorumkki sinirim bozulucak. Artık yeter bu adamları yedege cekin taraftarında ofkesi biraz dinsin

ADAM GİBİ ADAM haklı beyler... 2.yarı yenilen golden sonra taraftar yoktu tribünde.

Aslında kabahat ne Muslera'nın ne Burak'ın ne Selçuk'un ne de taraftarın... Kabahat bu bitik adamlarla(Burak ve Selçuk) 5 senelik sözleşme yenileyen yönetimde ve avrupa maçlarında yabancı sınırı olmamasına rağmen illa bu adamları takımın onbirine yazan hoca da! Hadi ligi anladık sınır var elin mahkum diyelim de bari şu hatayı CL maçlarında yapma hoca...

cemaliyi bile yuhladılar adam daha ikinci maçındaydı.yakışmıyor bu tribünler bize.ama tribnlerdekilerin çoğu böyle.

Bır çok kişi maça giremedi
passo saçmalığı yüÜnden

Helal sana Muslera kardesim... Hislerime tercuman olmaya basladim.

"Dar agacinda olsak bile son sözümüz Galatasaray" nerde o eski taraftar... ;(

takmis millet burak selcuga, bir bakin sneijder veysel dzemali cokmu iyi oynadilar.
yine selcuk sneijder dzemaliye göre iyidi bugün.
simdi herkes burak selcuk diyor ama taraftar birde kendini sorgulamali.
istemedigi oynucu elbirligile bitiriyorlar.
ha iyi olur kötü olur sonucta GSin oyuncusu biraz destek,
azcik destek olsa bukadarda kötü olamazlar.
ama piskoljik olarak bitmis adamlar biri kalenin önünde bos kaleye atamaz
digeride 2 metrelik pas atamaz oldu.
kendi bacagimiza sIkmayi cok iyi bliyoruz.
iste sneijder muslerda bundan bahsetti kanimca !

Hem taraftar hem de Muslera kendilerince haklı.

bu konuda yorum yapmak doğru olmaz şimdi

Geri
Üst Alt