C. Ayberk Çetin
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2009
- 3.849
- 1
- 288
Selçuk'u kazanır mıyız bilmem, belki maaşını biraz daha iyileştirerek ya da onun düzeyinde 2-3 adam daha alarak kazanabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk'u kazanır mıyız bilmem, belki maaşını biraz daha iyileştirerek ya da onun düzeyinde 2-3 adam daha alarak kazanabiliriz.
yönetim-futbolcu-taraftar rezildi, ayrıca yediği saçma sapan topu kurtarsın hareket çekeceğine, zaten medyaya da yansıyacak bu, forumda herkes birbirine girer yine![]()
Stada gitmeyen, hayatında bilet, kombine, passolig almamış adamlar gelmiş buraya taraftara laf ediyor, klavyeden taraftarlık olmuyor..
Beğenmeyenler gitsin stadı doldursun, istediği tepkiyi versin, işkembeden sallamanın alemi yok..
senin ben yabancı kurali gibi varya hep bu tüpçününnn pislikleri sonucta verirsen 1 liralık adama 3 lira böyle olur ama muslera sonuna kadar haklı sürekli mac devam ederken ıslık falan yanlış olsu mac devam ediyor ama prandelli hüsran değişiklikleri zamanında yapsaydi
Herkes aldığı paraya bakıyor.
Mesela sen çalışıyorsan belkide işyerinde senin altında çalışanlarda senin için aynı şeyi düşünüyor.
bırakın bu işleri, arz talep meselesi, oyunculara ödenen paranın suçlusu selçuk değil.
Bakın arda ispanyaya burda alacağının çok altına gitti hayatı kurtuldu.
Siz şimdi Selçuk bu tepkiler sonrasında eve gidince aldığı paralarımı sayıyor sanıyorsunuz.
Mutlu olmayan insan için para hiçbirşey değildir.
Selçukta duygusal bir adam.
Selçuğun bu durumda olmasında tafartarında suçu var
Niye taraftarı beğenmediğimizi söylediğimizde sanki stada tek siz gidiyormuş havasında yazıyorsunuz anlamıyorum.
Her maça gidiyorum, oyuncuyu çıkarken asla yuhlamam, yanımda bedava biletle içeri girmiş ve kendini bir şey sana biri bana bağır dedi diye bağırmam. Kimseden bilet alıp kimseye minnet etmem. Maçımı izlerim, takım kötüyse münferit kızarım ama asla oyuncu çıkarken ıslıklamam.
yeni stadta maçın başlama düdüğü çalmadan selçuğa , burağa küfreden adamlar görüyorum.
takım 3 -4 farklı öndeyken zevkten tezahürat yapıp tatmin olanlar takım gol atamazsa neden bizi sevindirmedin diye küfür ettiklerini görüyorum.
Stada gitmek değil önemli olan, Keşke gelmeseydi denecek taraftar olmamakta...
bu taraftarin iyice kici kalkti ulan daha 3-4 sene oncesi kumeye oynuyoduk mal adamlar bizim neyimize CL macinda 10 dkk gecmeden topcularimizi isliklamak stadi bos birakmakhiç kimse kıvırmasın...
hadi burak ile selçuk geçen sene formsuzdular eleştirdiniz... ama daha maçlar başlamadan burada burak ile selçuğu asıp kesiyordu herkes... hadi onlara geçen seneden gıcıksınız... veysel'i neden ıslıkladınız???... kötü oynadı diye mi?... adam transfer oldu tarık alınmadı da o alındı diye düşman kesildi herkes... eee tarık girdi onu da gördük...
hadi hepsini anladım... dzemaili'yi niye ıslıkladın bre beyinsiz?... yarı buçuk takım idmanıyla 2ci maçına çıkmış adam... takımın çoğundan da daha çok mücadele etti... onu niye ıslıkladın?... PESde oynarken takımında süper oynayan adam alınmadı da dzemaili alındı diye mi?...
geçen sene chedjou'yu asıp kesiyordun????? bu sene yerine 10 milyona stoperler alıyordun????...
kimse taraftarı filan yüceltmesin... cefakar taraftar, renklere aşıkmış filan... taraftarın derdi ego tatmini... evde karısından fırçayı yiyecek sonra maça gidip orda küfür edecek... bildiğin masturbation, başka birşey değil...
taraftar görmek istersen bundesliga'yı seyret, premier leauge'i seyret... kıçıkırık maçlarda bile stad nasıl dolduruluyor takım nasıl destekleniyor öğreniver...
sen galibiyet taraftarısın... galatasaray taraftarı değil...
noooldu??? acıttı dimi... çok da fifi...