Muslera'nın Duran Top Zaafı Ne Olacak?

Hüsnü Ayabakan

Ulubatlı Souness
peşin peşin söyleyeyim size onur müstehak zapata nasıldı qanqa gibi ergence cevaplar vermemenizi rica ediyorum..Oturalım adam gibi tartışalım..Belki benim hatalı gördüğüm durumlar vardır..

Hakkını yiyemem Muslera bize onlarca puan kazandırmıştır tek başına ama bu yan toplarda tam anlamıyla felaket...6 pasın içindeki toplara bile çıkmıyor.. Anlamadığım şu bu takımda taffarel diye yılların efsanesi var(gerçi onun yan toplar da zayıftı) o da mı görüp çözüm bulamıyor bu duruma.. Bu yıl kaç tane gol yemişizdir aynı şekilde.. Volkan ayısı milletin tepesine çıkıyor duran toplarda rakip kafayı kaldıramıyor bizde rakipler neredeyse gol çizgisinde kafa vuruyor..

Bunun acilen çözüme kavuşması lazım..muslera duran top sorununu çözdüğü an ilk 5 kaleci arasına girer..refleks desen süper karşı karşıya çok iyi top sektirmeme konusunda belki de dünyanın en iyi kalecisi ama duran toplar ve çıkışlardaki zamanlama hatası bu yeteneğine gölge düşürüyor..

sizce bu sorun büyük oranda savunma kaynaklı mı yoksa muslera kaynaklı mı ?

altıpasta 6 tane savunma oyuncumuzdan birinin karşılamasını bekliyordur Muslera.

Muslera nin mi (!)

Bizdeki sorun 100% yanlis defansif yerlesme ve adam markaji.

Son düzenleme:
savunmada hata yok demiyorum muhakkak var ama kaleye o kadar yakın gelen topları da kalecinin alması lazım neticede elleri kullanınca yarım metre boy farkı oluyor

sadece kalecilik bir olay olduğunu düşünmüyorum. Hatalı yediği goller vardır, ama öyle bir analizim olmadı. Belki de kalede kalıp karşılamanın daha doğru olduğunu düşünüyordur.

Tek sorunumuz zaten Muslera

Duran toplarda Muslera'dan çok zıplayan oyuncuların suçu olduğunu düşünüyorum.Lazio'dan yediğimiz duran top gollerinde sahada 5 stoper var.Golle sonuçlanmayan ama rakibin vurduğu 3-4 top da oldu.Çoğu futbolcu ihale kendisine kalmasın diye zıplamaya tenezzül bile etmiyor.Melo gittikten sonra bu sorunumuz iyice büyümeye başladı.

Ayının yan toplarda iyi olduğunu da düşünmüyorum.Antep ve Akhisar maçlarında yanlış çıkıp gol yedirmişti mesela.Fb 4 puan kaybetti bu maçlarda.Ayı Fb'nin defansif oyunu sebebiyle az pozisyon vermesinin ekmeğini yiyor şu anda.Bir de içerideki derbilerde iyi oynuyor.Onun dışında iyi 1 kaleci olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Ne biçim konu açmışsın dostum..Allah yardımcın ola:)

Bu muslera ıyıce kova olmaya basladı elımızde kalacak gibi

Kilitleyin şu konuyu saçma sapan konular açmayın..

3-4 tane defans oyuncusu kafa topuna çıkamıyorsa Muslera'nın ne suçu var ?????

Kilitleyin şu konuyu saçma sapan konular açmayın..

3-4 tane defans oyuncusu kafa topuna çıkamıyorsa Muslera'nın ne suçu var ?????

Forumda herkesin konu acıp mesaj yazma özgürlügü vardır
begenmediginiz bi görüş olursa eleştirebilirsiniz zira konuyu kilitleyin gibi cemkirmek hoş degildir

ilk olarak donk,selcuk v.b. bükülmesin, takim markaji dogru yapsinda ondan sonra Musleraya gelelim ne dersiniz ?

En iyi kafa vuran oyuncuların duran topların hiçbirinde kafa vuramayıp üstüne ıskalayıp UEFA'dan eliyolar , ama Muslera'nın duran top zaafıymış?

2 yıl önce BUrak Yılmazı satalım muhammet Demiri alalım dedğimde de linç edilmiştim..Toplumda bu linç kültürü iyice yaygınlaştı..Farklı düşünene ölüm..Artık her konuya başıma bişey gelmeyecekse dye girizgah yapmak gerekiyo zira insanlar kutuplaşma sayesinde kelle avcısı oldular..Arkadaşımız bi konu açmış konuşmak tartışmak gerekir..Tartışılamayacak hiçbir konu olmamalıdır..
Takımda 3 tane ço kaliteli oyuncu var..Muslera Podolski Sneijder.. 3 üde kalsın demek isterim ama küçülme süreci olacak gbi..Eğer birileri gdecekse Sneijder haricindeki poldi ve Muslera gitsin derim..(yerlileri direk kov zaten)..Podolski isteksiz avrupa şampiyonası hatırına ilk 11 de dye oynuyo..Muslera sürekli yenilen gollerden demoralize olmuş sürekli formsuzluğu artıyo ve değeri düşüyo..Sneijder her maç pres yapıp her maç istekle koşturuyo takımı ciddi bi sahiplenmesi var..
Para getirebilecek Podolski Muslera transferi olabilir ama Wesley bence takımı çok sahiplenmiş ve son dakikaya kadar kazanma hırsıyla mücadele ediyo..

KOnu başlığına gelirsek bence Musleranın yan top problemi yok motivasyon problami var gitgide formsuz ve üzüntülü bi adam haline geldi..Yüzü gülmüyo.Hedef yok arkadaşlık yok defans yok orta saha yok Muslera ne yapsın derim

Evlendıkten sonra böyle oldu

muslera topa cikmaktan korkuyor. eray daha iyi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
duran top zaafı değil yan top zaafı var başlık yanlış olmuş. taffarelde yan toplara çıkmazdı yapacak bir şey yok.

Geri
Üst Alt