Muslera'nın Duran Top Zaafı Ne Olacak?

herkesin ismi orda yazıyor. neymiş sen kimsinde eleştiriyorsunmuş.. sanamı soracağız?

Eleştirmek farklı. Sen sabaha kadar Muslera yan toplara çıkamıyor, pozisyon alamıyor, ayağı kötü diye tabii ki eleştirebilirsin. Bugüne kadar da kimseye bu sebeplerden dolayı birşey yazmadım. Bu arkadaşa da sadece bu mesajından dolayı onu yazmadım. Takip etseydin bilirdin. Yan topları kötü demek farklı, kova demek çok farklı. Bu tarz lafları ettiği futbolcular ;
Sneijder, Chedjou, Muslera, Carole.. Kısaca takımdaki tüm yabancılar. Herif alenen ırkçılık yapıyor. Bak bakalım Umut'a, Selçuk'a, Yasin'e bir laf etmişmi bu adam. Bu arkadaş mı yoksa diğeri mi bilemedim bir maçtan sonra Sneijder hariç tüm takım iyiydi dedi. Ya berabere kaldık, ya da kaybettik o maçı ki tüm takım leş gibi oynadı. Bu mu kişisel düşünce ? Trollük değil mi bu ? Karşındakini tahrik etmek değil mi ?

Musleranin onunde tarihin en yumusak en berbat defansi var.

Her duran topa rakip kafa vuruyor. Burada fenerli yavsak basinin agzindan konusan bazi dangalaklar goruyorum.

Sene basi meloya salliyordu bu futbol ozurluler.

Son düzenleme:
Bizim oyuncular kim olursa olsun en zirvedeyken satmamız lazım en yüksekten.Sonra form düşüklüğü olunca elimizde kalıyor

Eleştirmek farklı. Sen sabaha kadar Muslera yan toplara çıkamıyor, pozisyon alamıyor, ayağı kötü diye tabii ki eleştirebilirsin. Bugüne kadar da kimseye bu sebeplerden dolayı birşey yazmadım. Bu arkadaşa da sadece bu mesajından dolayı onu yazmadım. Takip etseydin bilirdin. Yan topları kötü demek farklı, kova demek çok farklı. Bu tarz lafları ettiği futbolcular ;
Sneijder, Chedjou, Muslera, Carole.. Kısaca takımdaki tüm yabancılar. Herif alenen ırkçılık yapıyor. Bak bakalım Umut'a, Selçuk'a, Yasin'e bir laf etmişmi bu adam. Bu arkadaş mı yoksa diğeri mi bilemedim bir maçtan sonra Sneijder hariç tüm takım iyiydi dedi. Ya berabere kaldık, ya da kaybettik o maçı ki tüm takım leş gibi oynadı. Bu mu kişisel düşünce ? Trollük değil mi bu ? Karşındakini tahrik etmek değil mi ?

bilmiyordum. eğer dediklerin doğruysa haklısın.

Söz konusu zaafları noktasında katılıyorum ama takım denen şey bireysel zaafların perde edilmesi için vardır zaten. Neuer de yan toplarda kötüdür ama her maç yan top tehlikesi yaşamıyor. Casillias'ın topları bir ara orta sahayı geçemiyordu ama her defasında kalesinde gol tehlikesi yaşamıyordu.

Bizde orta sahalar rakibi kovalamaz, adama adama paylaşımda rakibini takip etmez. Stoperler hava toplarına çıkmaz, topun nereye ineceğini seyreder. Yediğimiz gollerin yarısından fazlası bu şekildedir. Hücuma çıkarken veya rakip sahaya yerleşmişken top kaybedilir, Anadolu takımları bir anda savunmacılarımıza sayıca üstünlük sağlayacak şekilde hücuma kalkar.
Ya da savunmacılar üç kişi arasından rakibe şut, kafa vuruşu şansı verir. Ben Sabri'yi bekte izlerken rakip oyuncuyu orta açmaya teşvik ediyor hissine kapılıyorum. Durum böyle olunca Muslera'nın zaaflarını ya da savunmayı kumanda edemeyişini tartışmak pek uygun düşmez.

Futbol özürlüsü Umut, Sabri, kız gibi oynayan Selçuk, ayakları yere sağlam basmayan asistçi Semih'i filan izlerken bizim dengemiz bozuluyor, Muslera'nın da motivasyonunu, konsantasyonunu kaybetmesini yadırgamıyorum. Hani uçanı kaçanı tutsa biz yine de gol yemeyi başaracak potansiyeldeyiz.

Not: Sıkça Muslera'yı eleştiren biri olarak yazıyorum bunları, ne MT'de ne kulüp takımının Avrupa maçlarında üst düzey kaleci görüntüsü vermiyor bir kaç yıldır. O bir zamanlar gösterdiği performans ve kapasitesinde değil, ancak bugün Muslera'yı eleştirmek için uygun zaman olmadığı kanaatindeyim. Herkes işini yapsın, Muslera da yapacağı iki kurtarışla, yine övgüye fazlasıyla mazhar olur.

Son dönemde ayağını iyi kullanmadığını kısmını atladım. Wesley bile pas isabetlerini düşürüp, top kayıplarını yükseltti. İleriye top atmak nafile nevinden bir durum, o topu alabilecek bir tane oyuncumuz yok. Sahada kaçak futbolcular, rakibin dibinde bitip kımıldamadan duranlar çoğunlukta. Pas kanalı oluşsun, boşa kaçayım diyen yok ya da oynatılmıyor. Ayrıca genel olarak takımın çalışmadığı besbelli, bu durumdan Muslera da nasibini almış, normalde gol yapar dediğimiz şutları etkisiz kullanan Wesley de. Bu kadar gereksiz oyuncu ve antrenörlükten uzak hocaların olduğu yerde normal karşılamak lazım bu durumu da.

eleştirmek farklı. Sen sabaha kadar muslera yan toplara çıkamıyor, pozisyon alamıyor, ayağı kötü diye tabii ki eleştirebilirsin. Bugüne kadar da kimseye bu sebeplerden dolayı birşey yazmadım. Bu arkadaşa da sadece bu mesajından dolayı onu yazmadım. Takip etseydin bilirdin. Yan topları kötü demek farklı, kova demek çok farklı. Bu tarz lafları ettiği futbolcular ;
sneijder, chedjou, muslera, carole.. Kısaca takımdaki tüm yabancılar. Herif alenen ırkçılık yapıyor. Bak bakalım umut'a, selçuk'a, yasin'e bir laf etmişmi bu adam. Bu arkadaş mı yoksa diğeri mi bilemedim bir maçtan sonra sneijder hariç tüm takım iyiydi dedi. Ya berabere kaldık, ya da kaybettik o maçı ki tüm takım leş gibi oynadı. Bu mu kişisel düşünce ? Trollük değil mi bu ? Karşındakini tahrik etmek değil mi ?

sanane

Sanirim bazi kisiler her yan topta Muslera'nin araya kedi gibi girip toplari kurtarmasini bekliyor.

Iyi beklentiler size. Muslera'nin önündeki bilmem kac tane "öküzler" ne ise yariyor? Öküz diyorum cünkü aynen öküzlerin önlerinden gecen trene baktiklari gibi bakiyorlar hepsi.

Ne adam markaji var, ne alan savunmasi var, ne kafa topuna sicrama var, hatta Selcuk bunun tam aksini yapiyor yere egiliyor yaninda rakip kafa topuna cikarken.

Donk denen herif neredeyse 2 metre boyunda ama o da kafa toplarindan kaciyor. Eh kim yan toplari cikaracak? Eskiden Elmander yardima geliyordu, Drogba yardima geliyordu. Melo zaten bu takimda adam akilli kafa topuna cikan tek adamdi gecen sezon.

Balta,Semih ve hatta Chedjou mal mal dolasiyorlar ceza sahamizda, eh bunlar disinda biraz da Koray iyi yükseliyor. Söyleyin bana Muslera'nin "yan top zaafini" mi tartisacagiz burada gercekten? Amaciniz ne sizin?

Tam bir trol başlığı olmuş.

Böyle bir zamanda ;

Lescuk
Göbekli olcan
Zabri
Hain Balta
Yetenek fakiri umut
Bombacı semih

gibi çete elemanları yerine Muslera ve Sneijderi eleştiren herkes ya TROL yada KUŞtur.

Lanet gelsin DURSUN ve Ekibine!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Cevapları sananeden öte olmaz boşa yazmışın :D

Cevapları sananeden öte olmaz boşa yazmışın :D

tumblr_mspthqNWhz1rjwwieo1_500.gif

:D Tepkilere bak yav Akif ne demişte bu kadar halleniyonuz ?Dünyanın en iyi kalecilerinden benim gözümde ama bazı zaafları var demiş,yerlileri eleştir bakayım kuş kardeş :mad:diyenler olmuş çıkardığım anafikir bu,ee adam selçuku en ağır sekilde eleştiriyor zaten denk gelmediniz demek ki.

:D Tepkilere bak yav Akif ne demişte bu kadar halleniyonuz ?Dünyanın en iyi kalecilerinden benim gözümde ama bazı zaafları var demiş,yerlileri eleştir bakayım kuş kardeş :mad:diyenler olmuş çıkardığım anafikir bu,ee adam selçuku en ağır sekilde eleştiriyor zaten denk gelmediniz demek ki.

Selcuga herkes kral derken ben yerın dıbıne sokuyordum bunları boşver rekkaş

Musleranin degil türk futbolun kanayan yarasi o

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Muslera'nın duran toptaki zafından önce konuşulacak bir dünya mesele var bu takımda.

Bundan önceki kalecilerimiz Oliver Kahn, Petr Czech ve Neuer olduğu için son derece haklı bir taraftar söylemidir..

Geri
Üst Alt