Muslera'nın Duran Top Zaafı Ne Olacak?

muslera gibi kaleci eleştiriliyor ya daha ne diyim. size boyko gibi kaleciler dursun gibi başkanlar müstehak

Keşke konuyu selçuk için açsaydın birader sırf 7890 tane korneri ön direğe kısa keserek tarihe geçmiştir oda duran top zaafı neticede...

Tam bir trol başlığı olmuş.

Böyle bir zamanda ;

Lescuk
Göbekli olcan
Zabri
Hain Balta
Yetenek fakiri umut
Bombacı semih

gibi çete elemanları yerine Muslera ve Sneijderi eleştiren herkes ya TROL yada KUŞtur.

Lanet gelsin DURSUN ve Ekibine!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Senle konuşacak birşey yok dostum kusura bakma da 33 yaşındaki bir bireyden ziyade 15 yaşındaki bir ergen gibi cevap yazmışsın

Konu tahmin ettiğim gibi uçmuş gitmiş. şimdi herkese tek tek cevap versen neye yarar kimse laftan anlamayacak.. yorumların bir kısmına baktım %50'si konuyu okumadan direk atlamış okuyanlar da zaten mantıklı cevapları vermişler...

Arkadaşlar herkes aynı fikirde olmak zorunda değil önce bunu bilelim..Neden aksi fikirlere bu kadar tahammülsüzsünüz ? Ki ben aksi bir fikir de belirtmedim musleranın çok iyi bir kaleci olmasının yanında sadece eksik bir yanını dile getirdim ... başlamışlar konu çöp kilit kuş vs.. İnanın gülerek okuyorum şu yorumlarınızı afedersin kıçındaki b.k kurumamış adamlar benim Galatasaraylılığımı sorguluyor

Konu tahmin ettiğim gibi uçmuş gitmiş. şimdi herkese tek tek cevap versen neye yarar kimse laftan anlamayacak.. yorumların bir kısmına baktım %50'si konuyu okumadan direk atlamış okuyanlar da zaten mantıklı cevapları vermişler...

Arkadaşlar herkes aynı fikirde olmak zorunda değil önce bunu bilelim..Neden aksi fikirlere bu kadar tahammülsüzsünüz ? Ki ben aksi bir fikir de belirtmedim musleranın çok iyi bir kaleci olmasının yanında sadece eksik bir yanını dile getirdim ... başlamışlar konu çöp kilit kuş vs.. İnanın gülerek okuyorum şu yorumlarınızı afedersin kıçındaki b.k kurumamış adamlar benim Galatasaraylılığımı sorguluyor
Forumdaki tipitipleri bilmene ragmen boyle konu acmaman lazimdi,milletin birbirine saygisi yok zaten ulkede forumda bunun yansimasi,iktidari fikirlerini kisitlar diye elestirenler kendileri ile celisiyor farkli bir goruse tahammul sifir ki biseyde dememisin

Forumdaki tipitipleri bilmene ragmen boyle konu acmaman lazimdi,milletin birbirine saygisi yok zaten ulkede forumda bunun yansimasi,iktidari fikirlerini kisitlar diye elestirenler kendileri ile celisiyor farkli bir goruse tahammul sifir ki biseyde dememisin

Aman renktaş dikkat, ayağını kaydırırlar.

Serkan Şafak:''Dostum olmaz hasmım yaşamaz..!''

forum genelinde çok büyük gerileme var..biz trollüğü hayriden emirden refikten gördük ki onlarınki trollükten sayılmaz adamların bir espri yeteneği belli bir tarzı vardı.. anladığım kadarıyla forumun yaş seviyesi düşmeye başladı birkaç tane kaliteli yorum yapan arkadaşımız çeşitli sebeplerden forumu bıraktı(en başta ahmet abimiz)..Hal böyle olunca da meydan kimlere kaldı görüyoruz... AYnı sorun incisözlükte de mevcut bizim gidişat da ona benziyor.. Milletin tek derdi birini g.t edebilmek adamlar sabah akşam bir açık yakalasam da hemen şuna cevabı yapıştırsam diye dolanıyor ortalıkta..Asıl amacı birilerini aşağılamak olan bu bireyler aksi bir fikir görünce de çöp kuş vs. sıralamaya başlıyor..

Duran toptan önce her degajı rakibe atma ve topu oyuna hızlı sokamama sorunlarını görmüyor musunuz. Allah aşkına bir kerede elle hızlıca kullan be musleracım. Takımdaki mallara ayak uydurmaya başladın sende iyice bu sene

aman hocam sana da dadanır bunlar... degaj neyse de şu topu oyna hızlı sokmama olayına ben de deli oluyorum..

aman hocam sana da dadanır bunlar... degaj neyse de şu topu oyna hızlı sokmama olayına ben de deli oluyorum..

bırak abi ya dadansınlar. yabancı hayranlığına gözleri kör olmuş bazı arkadaşların. biz sanki muslera çöp tükaka diyoruz. adamı 4/4lük yapıp ilahlaştırcaklar utanmasalar. ulan real madrid taraftarı bile bugün şov yapan ronaldoyu dakikalarca ıslıklıyor sahada. toz kondurmayın siz bakalım.

musleranın zaafı onu eleştirenlerin ağzına vermemesi

[ağızlarının payını]

boyle boktan bir donemde muslera'nin olmayan duran top zaafindan baska acacak konu bulamadin mi renklitas?

tepkiler hakli.

konuyu sil bence.

muslera'nın duran top zaafına kurban olayım.

yerli kaleciler bal ligi seviyesinde süphesiz..

Keşke bir sürü zaafı olsaydı da üzülmeseydim buralarda harcandığına.

geri pasta uzaklaştırmak için vurduğu toplar kısa düşüyor yapmayın ya her şeyi başkalarına bahane bulmaya çalışmayın

bu musleraya zarar verir

bu forumda ve ülkede birinin en ufak zaafından bahsedince o minik olay büyütüp çığ olarak Muslera gitsine geliyor.Örnekleri fazlaca mevcut

muslera dünyanın en çok kazanan 3-5 kalecisinden biri. bu sene kötü bir performans sergiliyor. en az 4/5 maçı musleranın büyük hatalarıyla kaybettik. iyi kaleci evet ama bu sene kötü. gerçekleri kabul etmek gerekir.

muslera dünyanın en çok kazanan 3-5 kalecisinden biri. bu sene kötü bir performans sergiliyor. en az 4/5 maçı musleranın büyük hatalarıyla kaybettik. iyi kaleci evet ama bu sene kötü. gerçekleri kabul etmek gerekir.

Muslera kötü performans göstermiyo savunma yok , orta saha yok rakip takım elini kolunu sallayarak pozisyona giriyo muslera ne yapsın her maç 10 20 top çıkarmasını mı bekliyorsunuz hayal dünyasından çıkın lütfen.

musleranın performans düşüklüğünün takımla ilgili mi yoksa kendisiyle ilgili mi olduğunu az çok uruguayın milli maçlarında görebiliriz

Geri
Üst Alt