- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Takımda stoper mi var ? Gelen her top gol tehlikesi.
1 tane var onuda sağ bek olarak kullanıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda stoper mi var ? Gelen her top gol tehlikesi.
Tam bir trol başlığı olmuş.
Böyle bir zamanda ;
Lescuk
Göbekli olcan
Zabri
Hain Balta
Yetenek fakiri umut
Bombacı semih
gibi çete elemanları yerine Muslera ve Sneijderi eleştiren herkes ya TROL yada KUŞtur.
Lanet gelsin DURSUN ve Ekibine!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.
Forumdaki tipitipleri bilmene ragmen boyle konu acmaman lazimdi,milletin birbirine saygisi yok zaten ulkede forumda bunun yansimasi,iktidari fikirlerini kisitlar diye elestirenler kendileri ile celisiyor farkli bir goruse tahammul sifir ki biseyde dememisinKonu tahmin ettiğim gibi uçmuş gitmiş. şimdi herkese tek tek cevap versen neye yarar kimse laftan anlamayacak.. yorumların bir kısmına baktım %50'si konuyu okumadan direk atlamış okuyanlar da zaten mantıklı cevapları vermişler...
Arkadaşlar herkes aynı fikirde olmak zorunda değil önce bunu bilelim..Neden aksi fikirlere bu kadar tahammülsüzsünüz ? Ki ben aksi bir fikir de belirtmedim musleranın çok iyi bir kaleci olmasının yanında sadece eksik bir yanını dile getirdim ... başlamışlar konu çöp kilit kuş vs.. İnanın gülerek okuyorum şu yorumlarınızı afedersin kıçındaki b.k kurumamış adamlar benim Galatasaraylılığımı sorguluyor
Forumdaki tipitipleri bilmene ragmen boyle konu acmaman lazimdi,milletin birbirine saygisi yok zaten ulkede forumda bunun yansimasi,iktidari fikirlerini kisitlar diye elestirenler kendileri ile celisiyor farkli bir goruse tahammul sifir ki biseyde dememisin![]()
Forumdaki tipitipleri bilmene ragmen boyle konu acmaman lazimdi,milletin birbirine saygisi yok zaten ulkede forumda bunun yansimasi,iktidari fikirlerini kisitlar diye elestirenler kendileri ile celisiyor farkli bir goruse tahammul sifir ki biseyde dememisin![]()
Duran toptan önce her degajı rakibe atma ve topu oyuna hızlı sokamama sorunlarını görmüyor musunuz. Allah aşkına bir kerede elle hızlıca kullan be musleracım. Takımdaki mallara ayak uydurmaya başladın sende iyice bu sene
aman hocam sana da dadanır bunlar... degaj neyse de şu topu oyna hızlı sokmama olayına ben de deli oluyorum..
musleranın zaafı onu eleştirenlerin ağzına vermemesi
[ağızlarının payını]
geri pasta uzaklaştırmak için vurduğu toplar kısa düşüyor yapmayın ya her şeyi başkalarına bahane bulmaya çalışmayın
bu musleraya zarar verir
muslera dünyanın en çok kazanan 3-5 kalecisinden biri. bu sene kötü bir performans sergiliyor. en az 4/5 maçı musleranın büyük hatalarıyla kaybettik. iyi kaleci evet ama bu sene kötü. gerçekleri kabul etmek gerekir.