Muslera‘nın Sakatlığı Belli Oldu İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FGgRcNGXsA0AciM

3-4 haftadan bisey olmaz.zaten ilk devre bitiyor

3-4 haftadan bisey olmaz.zaten ilk devre bitiyor
Bu sağlık ekibi ile ne zaman denilen olmuş yav. 2 aydan erken dönsün adımı değiştiririm. İlk ayağı kırıldığında da aynını dediler adamın alçıları eylülde çıktı taklalar atıp denizde yüzdü biz şubatta muslerayı anca gördük.

Muslera sezonu kapatmış bile olabilir. Ayrıca mr çekilmeden durumunun ne olduğu hakkında hangi güçlü gözler ile gördüler merak ediyorum.

Türkiyede 6 hafta sonra maasin bellirli kismini sigorta ödüyor diye birsey var mi? Almanyada topcular bunun yüzünden ekstra özel sigortalarla anlasma yapiyorlar. Cünkü normal sigortalar en fazla ayda tek 7 bin euro civarinda maasi karsiliyor

Bu sağlık ekibi ile ne zaman denilen olmuş yav. 2 aydan erken dönsün adımı değiştiririm. İlk ayağı kırıldığında da aynını dediler adamın alçıları eylülde çıktı taklalar atıp denizde yüzdü biz şubatta muslerayı anca gördük.

Muslera sezonu kapatmış bile olabilir. Ayrıca mr çekilmeden durumunun ne olduğu hakkında hangi güçlü gözler ile gördüler merak ediyorum.
Zaten kaleci almamiz gerekiyodu,bu artik kesinleşti

Cam adam oldu HERIF. Hayır beklenmez bu saatten sonra ama Terim Bey inat eder onunla devam eder.

Zaten kaleci almamiz gerekiyodu,bu artik kesinleşti
A.ligi listesine 3 oyuncu yazdırabiliyorsun.
Ya +1 oyuncudan vazgeçip takımın gücünü yükseltici hamleler yapacağız yada ismaille falan 2 maç diyip ya herro ya merro diyip 3 tane çok iyi oyuncu alıp defansif eksikliği kapatacağız.

Önümüzde iki yol var.

A.ligi listesine 3 oyuncu yazdırabiliyorsun.
Ya +1 oyuncudan vazgeçip takımın gücünü yükseltici hamleler yapacağız yada ismaille falan 2 maç diyip ya herro ya merro diyip 3 tane çok iyi oyuncu alıp defansif eksikliği kapatacağız.

Önümüzde iki yol var.
Musleranin durumu netlessin hele abi,ligde kalecisiz oynuyoduk zaten

Dogan Alemdar
Irfan Egribayat
Sinan Bolat
Gökhan Akkan
Günay Güvenc
Ertac Özbir
Muhammet Sengezer
Berke Özer
Ali Sasal Vural

Kimi alalim?
Yasi ve potansiyel olarak bir tek Dogan Alemdar derim. Kaleye gecsin 1-2 sene sabredersek belki iyi kaleci olur.

Berke ne alaka yav Fener'in kalecisi degil mi?

öncelikle zivasin paylaşımı kahpe bir paylasim kendilerine yakışanı yapmislar sasirmadim. onlara bu firsati vermicen nokta

edit: muslera geçmiş olsun. hic yandik bittik demicem çünkü farkrtmiyor olsada yeniliyoruz olmasada

öncelikle zivasin paylaşımı kahpe bir paylasim kendilerine yakışanı yapmislar sasirmadim. onlara bu firsati vermicen nokta

edit: muslera geçmiş olsun. hic yandik bittik demicem çünkü farkrtmiyor olsada yeniliyoruz olmasada
Şimdi Çipe kalede, orta sahadan gelen top ağlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt