Mustafa Cengiz Açıklamalarda Bulunuyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anladığım hocanın sıkıntısı transferden dolayı değil 5 maçlık cezaya susulmasından dolayı

3-5 gündür milyonlarca taraftar boşa yaygara koparmış yahu. Başkan ve hoca nazarında her şey yolundaymış maşallah. Keza kadro da çok iyiymiş.

Istifa yahu istifa edin
Albayrak felan niye çıkmıyor yayina
Yine yok oluyor adam ortadan

başkan netflix virali almış helal

M.Cengiz: "Hocamın bahsettiği şeyler çok başka, biz oturup onları kendi aramızda konuşuyoruz zaten"

Ne diyosunuz siz ya, birbirlerini yağlamaya başladılar. Olan kesinlikle taraftara oluyo, amaç nedir

Hep aynı terane inşallah bu sefer defolup gidecek geçmiş olsun tekrardan ama iş başka sağlık başka duygularımız aklımızın önüne geçmemeli.

herkes kendince haklı çıkmaya çalışıyor, transfer mransfer yapılmaz bütçe de yokmuş.

Kimse transfer falan beklemesin beyler.

Bunlar transfer yapacak adam degiller.

Mustafa Cengiz: "Çekirdek aldılarsa kavga ettiğimizi görmek için, onu Netflix izlerken kullansınlar."

Irfan ve visca geliyorrrrrrrrr

kadro yeterli diyen başkanın hiçbir açıklaması gerçek gelmiyor bana gelmiş terimin ağzından açıklama veriyor

Fatih Terim sende sutten cikmis ak kasik degilsin ha

Kaynak yaratmamız gerek. Onun için taraftar beklesin. 13-14 dedi ama İrfan için mi ikisi için mi anlamadım

Mustafa Cengiz: "Taraftar beklesin biraz, nakit bulmadan yapmayacağım"

Mustafa Cengiz: "Taraftar beklesin biraz, nakit kaynak yaratmadan uzun vadeli borçlanmayız. Bunu benden istemesinler."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt