Mustafa Cengiz Açıklamalarda Bulunuyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav ulan adam desene göksel iyi biri , iyi galatasaraylı , yardımcı oluyo falan filan bi yağ çekeydin ulan adama.

Taraftar stada alınmaya başlayınca bizim de konuşacak çok şeyimiz olacak . Hayalkirikligindan baska birsey hissedemiyorum.

Fatih Terim sen dalga geçer gibi ne diye medya da irfan ve visca ismini veriyorsun o zaman?

Madem oturup anlaşacaksın, madem başkanla biz bu kadroyla şampiyon oluruz diyeceksin, dalga mı geçiyorsunuz siz yav taraftarla.
Boşa stres oluyoruz knk sal gitsin ben saldım artık şampiyonlukmuş falan umrumda değil

İrfancan & Mustafa Muhammed filan zaten zordu ama Onyekuru transferi de yalan olmuş anlaşılan. Açık açık gelecekte ödenecek borçla transfer yapmam dedi Mustafa Başkan

Taraftar Falcaou getirdiyse, simdi niye onlari dinleyip adam satip yeni oyuncu almiyorlar?

Fatih Terim sen dalga geçer gibi ne diye medya da irfan ve visca ismini veriyorsun o zaman?

Madem oturup anlaşacaksın, madem başkanla biz bu kadroyla şampiyon oluruz diyeceksin, dalga mı geçiyorsunuz siz yav taraftarla.

Bende cok sinir oldum buna , biz ortaligi yaktik yiktik bir sozu ile , Fatih Terim biz bu kadro ile de sampiyon oluruz diyor Mustafa Cengize. Burda asil taraftar yanlizlastirilmistir sen degil Fatih Hoca

Başkanım biz kâr payı bekleyen hissedarlar değiliz... sen git borçlan şampiyon olup söke söke çıkarırız o parayı.. elinde FT gibi silah var yahu, rakiplerin 1-2 sezon daha kupa görmesin çökecek durumda

oulcanın cezası tek taraflı fesh ettiği için işte
ama para niye bize giriyor anlamadım

He bi nevi iyi yapıyor en azından gelecek yönetimin önü açık olur. Bu seneyi satmışlar belli

Gider ayak taraftara da giydirmeye başladı Falcao üzerinden.

Falcao: "Desibel rekorunu görmek icin geldim"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt