Mustafa Cengiz Açıklamalarda Bulunuyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utanmadan kiraliklari saymis

irfan onye vs kivirdi cevap vermedi

Adam bitmiş, gerçekten üzüldüm ama öncelik GS'dır.

Sayılardan gidiyor başkanda kimse yemez bunu. Cagnede 1 oyuncu sneijder de 1 sabri de.. bu alavere daleveteleri sende yap başkan TFF ye 2 çift lafın olsun hırsıza hırsız de.

Transfer mransfer olmiyacak bu donem de de

BECERİKSİZSİN HOCANIN ARKASINA SIĞINAN ÇAPSIZSIN

oha lan yalaka serhana bak ne soru sordu allah allah parasını mı kestiler bunun acaba

Ndiaye , japon felan fiyor
Takımda mı bunlar şimdi
Ne alaka

Hala utanmadan konuşuyor Mustafa Cengiz. " İstenmediğim yerde 1 dakika durmam" diyerek gelen adamdan, koltuğa yapışıp kalkamayacak kadar vasat adam.

senin sattığın şampiyon olduğun kadroyu dursun özbekle cenk ergün kurdu bi tane düzgün adam aldınmı ?

boluya gitmedi mi dedi mali koça sokup çıkardı şuan

Bolu’ya gitmedi diyerek yine ali kOÇ’a gönderme yaptı.

2 sene önceki olayları anlatıyor boş herif bu takımın neden orta sahası yok çıldıracağım ya zeytinyağı gibi herif

Ne anlatıyorsun başkan rica ediyorum ne anlatıyorsun bak dedem yaşındasın küfür etmek istemiyorum artık çıldırıcam duvara vurucam kafamı . Hocayla ilgili bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla ama transfer de yok galiba yine . Lütfen istifa et artık beceremiyorum lütfen bak . Sana da yazık ya .

oyuncu satıp kimseyi almıyor sonra oyuncu satışından kar etmişiz diyor şaka gibi gerçekten adamı delirtir bunlar..

Helal en becerikli sensin
K.pasa başkanını felan geçersin
Onlar bile hocalarının istediği transferi yapmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt