Anıl Takır
Kırmızı Üye
- 4 Eylül 2019
- 2.321
- 1.275
- 648
A Spor da Ozan Zeybek denen biri ben Ali Koç'a inanırım diyor rakamlar konusunda medyanın durumu bu kimlerle mücadele ettiğimizin farkına varalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener'in teklif hala 13-14, bizim en fazla 7-8 bu arada. Neredeyse kapatılmayacak bir fark var. İrfan'ın Başak'ta kalmayıp 2 kuruş fazlasın Koçspor'la anlaşması bir tık şerefsizlik olarak nitelendirilebilecek olsa da Göksel'in böyle teklife Fener'e ittirmesi çok absürd değil.
kendi teklifimizden bahsediyorum, onların yediği naneleri söylesin tabi.. Elimizden almışlar gibi hava oluşturuluyor sanki alternatifi yok bu adamın.Yav İrfan'ın ağzına sıçalar adamlar ceza yiyeceği yerde İrfan ve Mesut transferlerini maliyetlerinin 5'te 1'ine açıklıyorlar. Adam söylemesin mi burada hukuksuzluk var diye?
Panellerin garantileri 25 yil, omru en az 40bu zaten normalde uygulanan birşey. güneş panelini yerleştirip elektrik üretip satıyorlar. 10 sene sonra sana bırakıyorlar paneli. panelin ömrü de 25 sene. 15 sene de sen para kazanıyorsun bu işten.
Biz 5 veririz onlar 5,5 verir elimizden kapmış olurlar ama biz 6-7 onlar 13 verince elimizden kapmış falan olmuyorlar bence. Resmen soyulmuş oluyorlar. İyi oluyor başkanın fiyatları açıklaması. Fenerbahçe'nin ne kadar kötü bizim de dengeli (maddi olarak) yönetildiğimiz ortaya çıkıyor işte.kendi teklifimizden bahsediyorum, onların yediği naneleri söylesin tabi.. Elimizden almışlar gibi hava oluşturuluyor sanki alternatifi yok bu adamın.
KatiliyorumMustafa başkan yeni yönetici listesi ve donanımlı bir transfer komitesiyle yeniden aday olmalı.
Aziz Yıldırım'ı böyle yolladılar.Yalı çocuğu trollere de güzel para veriyor2 dk'da geçmiş bizim hashtag'i.
#LimitleriAçıklaTFF
13-14 bayağı iyi rakam yaw. nefes bile aldırmamış gg.
Evet geçen hafta staddaydım güzel haberleri vermek için bekliyorumCatiya gunes paneli geliyormuş. Forumdan bir renktas soylemisti daha onceden
Mustafa Cengiz: "Diyor ki birisi '3 maçtır beni yakıyorlar'. 22 maç oynanmış. 19 maçta kollandın mı o zaman sen?"
Sergen'e girdi bu hahashdjahfjsafafa

Güzel bir anlaşma olacak inşallahMustafa Cengiz: “Ücretini sponsorumuz karşılayacak, bedavaya yaptıracağız.”
Evet geçen hafta staddaydım güzel haberleri vermek için bekliyorum![]()
Umarım açıkladıklarının karşılıgı olurda bu sahtekarlıkları ortaya cıkar. Ben sadece böyle abuk subuk çekişme oluşmasından rahatsızım, ortaya somut bir başarı koymadan hava basıyorlar.Biz 5 veririz onlar 5,5 verir elimizden kapmış olurlar ama biz 6-7 onlar 13 verince elimizden kapmış falan olmuyorlar bence. Resmen soyulmuş oluyorlar. İyi oluyor başkanın fiyatları açıklaması. Fenerbahçe'nin ne kadar kötü bizim de dengeli (maddi olarak) yönetildiğimiz ortaya çıkıyor işte.
Ahahaha. Mustafa baskan sen cok yasa. 15 sayfayi gulerek okudum. Adam herkese giydirmis. Helal baskan. Irfan'a da pek kizamiyorum. Nisanlisindan belliydi zaten cocugun gitmek istememesi. Fenerbahce 6 milyon fazla verince zorladilar cocugu.