Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener'in teklif hala 13-14, bizim en fazla 7-8 bu arada. Neredeyse kapatılmayacak bir fark var. İrfan'ın Başak'ta kalmayıp 2 kuruş fazlasın Koçspor'la anlaşması bir tık şerefsizlik olarak nitelendirilebilecek olsa da Göksel'in böyle teklife Fener'e ittirmesi çok absürd değil.

13-14 bayağı iyi rakam yaw. nefes bile aldırmamış gg.

Yav İrfan'ın ağzına sıçalar adamlar ceza yiyeceği yerde İrfan ve Mesut transferlerini maliyetlerinin 5'te 1'ine açıklıyorlar. Adam söylemesin mi burada hukuksuzluk var diye?
kendi teklifimizden bahsediyorum, onların yediği naneleri söylesin tabi.. Elimizden almışlar gibi hava oluşturuluyor sanki alternatifi yok bu adamın.

bu zaten normalde uygulanan birşey. güneş panelini yerleştirip elektrik üretip satıyorlar. 10 sene sonra sana bırakıyorlar paneli. panelin ömrü de 25 sene. 15 sene de sen para kazanıyorsun bu işten.
Panellerin garantileri 25 yil, omru en az 40

Tabi ucuz cin mali sistem baglarsan baska tabi ama o zamanda basin cok agrir. Zirt pirt bi sikinti olur

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalı çocuğu trollere de güzel para veriyor :) 2 dk'da geçmiş bizim hashtag'i.

#LimitleriAçıklaTFF

kendi teklifimizden bahsediyorum, onların yediği naneleri söylesin tabi.. Elimizden almışlar gibi hava oluşturuluyor sanki alternatifi yok bu adamın.
Biz 5 veririz onlar 5,5 verir elimizden kapmış olurlar ama biz 6-7 onlar 13 verince elimizden kapmış falan olmuyorlar bence. Resmen soyulmuş oluyorlar. İyi oluyor başkanın fiyatları açıklaması. Fenerbahçe'nin ne kadar kötü bizim de dengeli (maddi olarak) yönetildiğimiz ortaya çıkıyor işte.

13-14 bayağı iyi rakam yaw. nefes bile aldırmamış gg.

Hasan ''Katil'' Kartal'ın Vedat transferi gibi biz 10 filan götürmeye niyetlensek Fener'in teklife rağmen bize bırakırdı yüksek ihtimal. Zaten Fener'e de o yüzden 9'a filan alacağı adamı 13'e yakın para + assete filan geçirmiş. En nihayetinde İrfan haricinde hemen herkes iyiniyetli gibi bu transferde. Fener'in ihtiyacı vardı ya da yoktu o ayrı mesele ama herifler en nihayetinde çıkartıp donlarına kadar masaya koymuşlar transfer sürecinde. İrfan adam olsa Fener'e gideceğime Başak'ta oynarım derdi ama kansız olduğu için koşa koşa Fener'e gitmiş. Sonunun Kemal Aslan gibi olmasını dilerim.

:puhaha::puhaha::puhaha:

EtF6uZ1XEAAdsxW.jpeg

Medyada bile algıya başladılar A Spor da Mustafa Cengiz duyum üzerine konuşuyormuş ne duyumu hırbolar adam açıkca söyledi Gümüşdağ beni aradı Fenerin teklifi 13 milyon artı 2 futbolcu dedi şimdiden nasıl savunuruz moduna girdiler kimlerle mücadele ettiğimizin farkına varalım

Biz 5 veririz onlar 5,5 verir elimizden kapmış olurlar ama biz 6-7 onlar 13 verince elimizden kapmış falan olmuyorlar bence. Resmen soyulmuş oluyorlar. İyi oluyor başkanın fiyatları açıklaması. Fenerbahçe'nin ne kadar kötü bizim de dengeli (maddi olarak) yönetildiğimiz ortaya çıkıyor işte.
Umarım açıkladıklarının karşılıgı olurda bu sahtekarlıkları ortaya cıkar. Ben sadece böyle abuk subuk çekişme oluşmasından rahatsızım, ortaya somut bir başarı koymadan hava basıyorlar.

Ahahaha. Mustafa baskan sen cok yasa. 15 sayfayi gulerek okudum. Adam herkese giydirmis. Helal baskan. Irfan'a da pek kizamiyorum. Nisanlisindan belliydi zaten cocugun gitmek istememesi. Fenerbahce 6 milyon fazla verince zorladilar cocugu.

Evet işin içinde siyasi bir ''rica'' da olabilir, onu da atlamamak lazım. Her şekliyle mide bulandırıcı bir transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt