Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Uzatma olduğunu nasıl anladınız adam kısmet dedi sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taylan irfan gedson nasıl olur diye sana sormuştum ben demi kmk.Sponsor parası olduğunu yazmıştım.
Son gün o parayı Boupendza'ya denediler ama yetişmedi muhtemelen.

Halili Hocamiz cok istedi . Ama evet kira süresi kisa. Bakacagiz sene sonu .Renktaş Başkan Gedson ve Halil için ne dedi
seyredemiyorum işten dolayı yazarsanız sevinirim
ffpden ötürü acıklayamıyomusuz.ılgaz cınar 1.5 seneligine alındı dedi gecenUzatma olduğunu nasıl anladınız adam kısmet dedi sadece
Versinler projeyi bana, maliyetine donatayim stadiCatiya gunes paneli geliyormuş. Forumdan bir renktas soylemisti daha onceden

10+3+%30+tolga+deniz şaka gibi
Galasevgisi SerbaySerbay ne tuhaf yaw.
Gedson icin duyum aldik mac kadrosunda olabilir diyor. Aga karsinda baskan ve ne duyumundan bahsediyorsun. Sorsana![]()
Kısaca bahsedeyim. Bu mevzu Ekim ayından beri var yani hocanın o dönem içerde bu takımla oynarız demesi falan planlı. O dönemden beri hedef İrfan.Anlat, sağlam bir sövelim admirim.Yapmadığımız şey değil, derbi öncesi havaya girelim hafiften
Zaten Başak maçında verilen penaltıdan dolayı karşı yakaya ve köpeklerine sinirim geçmedi hala. Ağzım yamulacaktı maç sırasında sövmekten.